Хиляди фенове посрещат S.A.R.S. на обновения стадион 'Юнак' в София

OFFNews 28 август 2019 в 15:21 5521 0

Любимата на хиляди фенове у нас, супер забавна, сръбска банда S.A.R.S. пристига утре вечер (29 август) в София за уникално двучасово шоу! То ще се състои на обновения стадион “Юнак” в центъра на столицата, който се намира в непосредствена близост до Националния стадион “Васил Левски” (на бул. “Евлоги и Христо Георгиеви” №38). Големият концерт на S.A.R.S. ще бъде първото музикално събитие, което ще се проведе на обновеното съоръжение и този път феновете ще имат възможност да се забавляват на по-широко и още по-приятно място.

Входовете на стадион “Юнак” ще бъдат отворени в 18.00 ч. с билет за терен ще се влиза през централния вход, а към седящи места – през отделен вход, който се намира на метри от централния. Важно уточнение за публиката е, че не се разрешава свободно преминаване от терен към трибуни (седящи места). Но притежателите на билет за трибуни ще ИМАТ достъп до терена.

Влизането и излизането от стадиона ще бъде еднократно, подчертават организаторите от „Строежа“. На място ще се предлагат храни и напитки за удобство на публиката. А преди началото и между сетовете на двете банди, присъстващите ще имат възможност да спечелят безплатни билети за предстоящия концерт на Dubioza Kolеktiv на 11 ноември в зала “Арена Армеец” и тениски Goloka. Наградите са осигурени от Starobrno Bulgaria & Jägermeister.

Преди броени дни Жарко Ковачевич, вокалист на S.A.R.S., сподели пред българските медии, че всички в бандата са много щастливи и обичат да свирят пред родната публика и не е случайно, че концертите им у нас в края на август се превърнаха в традиция.“Винаги ще помним първият си концерт в България – беше невероятен!”

Бандата, чието име е съкращение от Sveže Amputirana Ruka Satrijanija (Прясно отрязаната ръка на (Джо) Сатриани), идва в състав Александър Лукович, Борис Тасев, Ненад Джордевич, Петър Миланович, Саня Лалич, Тихомир Хинич, Жарко Ковачевич и още седем души екип. Стилово музиката им се определя като смесица от алтернативен рок, реге, блус, джаз, хип-хоп и етно.

Досега групата има издадени шест студийни албума, а клиповете и концертните им изпълнения в YouTube се радват на милиони гледания. Сред тях са - Perspektiva, Lutka, Buđav Lebac, Klinka, To Rade, Mir i ljubav и много други. Гласът на групата винаги е критичен към политиците, а текстовете им изразяват бунтарския им дух. У нас бандата ще изпълни всичките си хитове и част от новите си парчета от албума “Glava”. И в текстовете на тези песни акцент продължават да бъдат политиците и начините, по които те правят живота на хората по-лош. Но в този албум S.A.R.S. дават и рецепти как да направим живота си по-хубав.

“”Perspektivata” е сива! И не политиците, а ние сами трябва да си я направим цветна“, споделя с усмивка Жарко Ковачевич.

Началото на концерта е в 19.00 ч., когато на сцената ще стъпят музикантите от ДЖАНГО ЗЕ. Те се събират на родна земя специално, за да са подгряващи на събитието. Ще можем да ги видим и в събота (31 август), като част от “Концерт-трибют в памет на Тодор Колев” в “Маймунарника”.

Билети за събитието все още можете да намерите в системата на Eventim.bg или тук. Цената им е 25 лв. за правостоящи (терен) и 30 лв. за седящи места (трибуни). В деня на събитието и на място билетите ще са съответно по 30 лв. за правостоящи и по 35 лв. за седящи места. Билети ще се предлагат на място и на двата входа на стадион “Юнак”.
Стадион “Юнак” в София се намира на бул.”Евлоги и Христо Георгиеви” №38:

Присъединете се към събитието във фейсбук тук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови