Лиса Пресли пише книга за брака си с Майкъл Джексън

OFFNews 31 юли 2019 в 21:30 6330 0

Снимка REUTERS/Fred Prouser

Лиса Пресли ще получи над три милиона долара, за да разкаже в книга повече детайли от връзката си с бившия си съпруг Майкъл Джексън.

51-годишната певица и актриса бе омъжена за краля на попа в периода от 1994 до 1996 година. Тя е подписала договор с Gallery Books, като крайната сума, която може да получи от издаването на въпросната книга, може да достигне дори до 4 милиона долара.

Според издателството тя ще разкрие шокиращи детайли, както и нова информация за Елвис Пресли. Тя е убедена, че и двамата са били в състояние да изграждат около себе си такава реалност, каквато си пожелаят.

Лиса Мари винаги е защитавала Джексън срещу обвиненията в педофилия. Тя неведнъж е заявявала, че не вярва той да е направил всички тези ужасни неща, в които го обвиняват. Да видим дали в книгата няма да промени мнението си.

Лиза Мари Пресли е американска певица и единственото дете на Елвис Пресли и Присила Пресли. Омъжвала се е 4 пъти и има 4 деца. Била е омъжена за Майкъл Джаксън и Никълъс Кейдж, но няма деца от тях.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови