Иван Костов представя новата си книга ''Политиката отвътре''

OFFNews 12 септември 2022 в 10:50 4736 2

Снимка Сиела

Със своите мемоари „Свидетелства за прехода 1989-1999 г." Иван Костов започна да говори за трудния път за модернизирането и европеизирането на България. Три години по-късно продължава разказа си за българския преход като разкрива на читателя как изглежда „Политиката отвътре".

В новата си книга авторът обяснява на достъпен език, защо преходът у нас не завърши с установяването на върховенство на закона. Търси причините за общото разочарование. Прави своя анализ на двигателите на прехода и на силите, които все още успяват да се противопоставят на опитите за демократизация на страната.

Изданието ще се появи на пазара на 26 септември 2022 г., когато от 18:30 ч. в Зала 3 на Национален дворец на културата (пл. „България" 1, София) по време на официалната премиера на изданието проф. Веселин Методиев ще представи своя прочит на изданието. Можете да видите събитието във Фейсбук тук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8053

1

DARTH VADER

12.09 2022 в 11:38

ПЪРВАТА И НАЙ-СЕРИОЗНА ПРИЧИНА НЕЩАТА ДА ТРЪГНАТ ЗЛЕ,Е ЧЕ ВСИЧКИ ВИДЯХА КАК СЛЕД ТОЛКОВА МНОГО ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ОТ ВСЯКАКЪВ ХАРАКТЕР,Г-Н КОСТОВ СЕ ОТТЕГЛИ НЕОБЕЗПОКОЯВАН ОТ НИЩО...


ТАЗИ КНИГА ТРЯБВАШЕ ДА Я ПИШЕ В КИЛИЯТА