Синът на Цачева: Мамо, обичам те, Америка е с теб

OFFNews Последна промяна на 01 ноември 2016 в 08:41 17619 13

Румен Данговски като ученик

Мога да казвам "не" дори на Бойко Борисов, доказала съм го и пленарна зала, заяви за Би Ай Ти кандидатът за президент Цецка Цачева, издигната от ГЕРБ.

Достатъчно е да се прегледат архивите. Кандидатът за държавен глава припомни, че последно е казала „не“ на Борисов при гласуването на Кодекса за социално подпомагане за повече добавки за майките на деца с увреждания. „Бях много остро критикувана от премиера на събиране в НДК на актива на ГЕРБ. Дори от трибуната тогава той заяви, че искам да сменяме бюджета от средата на годината, разказа Цачева 

Изненадата, която екипът на Би Ай Ти подготви на Цецка Цачева, е кратко видео със сина й Румен Данговски. 

Той каза, че пътищата, по които са поели двамата с майка му, са много различни. „Винаги сме се подкрепяли. В квантовата механика има скачени частици, които си комуникират, независимо на какво разстояние във вселената са разположени. Винаги с майка ми сме били житейски патрньори, увери Данговски и каза, че двамата са си помагали във всякакви ситуации. 

„Получи пълната моя подкрепа. Каза ми, че влиза в това състезание, каза ми, че се вълнува и че очаква интересно състезание“, добави е синът на Цецка Цачева.

„Тя винаги ми е казвала да направя от лимона лимонада. Именно за това смятам, че майка ми ще бъде идеален президент. Има изключителна способност да се справя с най-трудните ситуации. В много конфликтни ситуации, в които страните не вярват, че може да има решение, тя работи много дисциплинирано до самия край, докато се намери правилния баланс и докато се извлече най-сладкото от най-киселите ситуации“, подчерта Румен Данговски.

„Мамо, обичам те. Цяла Америка е с теб. Аз стоя начело. Не спирай да приемаш моята енергия, независимо на какво разстояние се намираме един от друг и аз много ти благодаря, че всеки ден получавам твоята позитивна енергия и това много ми помага“, обърна се към майка си Данговски.

Това дете го откриха плевенските учители още в началното училище. Бяха му дали едно списание математика с някакво приложение. Той решил задачата, потърсиха ме от Института по математика и предложиха да учи в математическата гимназия в София. Моите думи тогава бяха: „Преди да стане математик, трябва да стане човек“, спомни си кандидатът за президент.

„Той е продукт на българската образователна система. Безкрайно съм благодарна на учителите. За съжаление, обществото в момента, според мен не им отдаваме дължимата грижа. Мама е пенсионирана учителка, сестра ми и етърва ми са учителки“, призна Цачева.

Запитана какво я разплаква, тя сподели, че това може да бъде всичко човешко или хубава песен, например. Тя си припомни, че по време на кампанията в Кърджали, Смолян и в Пазарджик е имало много емоционални моменти. 

Цачева каза, че е била много приятно изненадана от вицеадмирал Пламен Манушев, който в Кърджали взел микрофона и изпял родопска песен, защото е бил самодеец и е бил в ансамбъла на флота.

Емоционална или дисциплинирана? „Има места, на които човек трябва да е дисциплиниран. Хората ми казват, че изглеждам много студена и сериозна в парламента, а в обикновен разговор съм достъпна и емоционална. Представяте ли си, ако в шеги и закачки минава работния ден в парламента“, запита реторично Цачева.

Запитана дали според нея в България трябва да бъдат легализирани леките наркотици, тя каза, че е консервативна по отношение на тази тема. „Може би защото възрастово съм отдалечена, но мисля, че за нашето общество все още е рано това да се случи“, смята Цачева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

18551

14

Нострадамус

01.11 2016 в 17:54

Синът на Цачева: Мамо, Америка е с теб, но България е срещу теб и само се обезличаваш с тази кандидатура за президент.

15256

12

mendi

01.11 2016 в 16:54

Момчето няма как да не подкрепи майка си (наща мамица мила - на цялата нация). Вероятно думите дори не са негови а на някой слакодумен ПиАр служещ на пастиря.

Иначе по същество - ще се върне ли младежа да живее в Бг ако наща мама оглави нацията? ММММ... много се съмнявам....

14612

11

случайно прочетох

01.11 2016 в 15:04

Добре, че прилича на баща си момчето!То няма вина.
А дали Америка е с мама Цецка ще видим, но се съмнявам.

20696

10

Новак

01.11 2016 в 14:56

#1, тя по принцип и една приказка казва трудно разбираемо - със или без разрешение на Тиквун. А като каже разбираемо, значи е нещо научено наизуст отнякъде. Няма такава посредственост издигнала се толкова високо.
Много и пука дали намесва и дете си - трябва да ни набие в главите образа на майката. Смятай от тук до края на изборите какви умилителни картинки ще гледаме с деца, майки, бащи и т.н.
Ако тази спечели изборите герберастите ще трябва да благодарят както на Цвък за пренаписаните протоколи така и на PR-Абът измислил кампанията с майката - неимоверно усилие струва да вкараш тази Тетка в образа на миловидна майка на народа.

77928

9

El Commandante

01.11 2016 в 13:05

„Тя винаги ми е казвала да направя от лимона лимонада"

Виж, това е често срещана заблуда, която разбира се,както обикновено идва от УСА.

Нека ви кажа как се постъпва ПРАВИЛНО когато живота ти поднесе лимон: Взимаме лимона, набутваме го у на прасето гъза, и слагаме комбинацията у фурната.

Така правят мъжете.

77928

8

El Commandante

01.11 2016 в 13:01

Симпатяга!
На баща си кожата е одрал...

29585

5

Izalina

01.11 2016 в 12:28

оп, извинете

едит "... България ... америка ..."