Борисов: С мойта мама мецанка за мен майката е култ

OFFNews 30 октомври 2016 в 17:06 13650 27

Снимка Архив

В моите очи с мойта мама Мецанка, за мен майката е култ. Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обясни защо представи кандидата на ГЕРБ за президент Цецка Цачева като "майка на нацията" при обявяването на кандидатурата й. 

Аз реагирах с усмивка на това словосъчетание. Ще дам всичко от себе си, както всяка майка се раздава за децата си, заяви от своя страна Цачева. 

През лятото още реших, че тя ще е кандидатът за президент на партията, обясни още Борисов. Аз й виках г-жо президент, каза още Борисов по бТВ. Той определи Цачева като най-независимия представител на ГЕРБ, на когото никога не се налагало да дава инструкции. Два мандата да умиротворяваш всички, аз не бих могъл да издържа един ден в парламента, допълни Борисов. 

Йорданка Фандкова, Томислав Дончев, Димитър Николов, та дори ген. Румен Радев и Трайчо Трайков са работили под мое ръководство, само Цачева е била над мен, подчерта Борисов. 

Ако Цецка Цачева спечели на първи тур, но загуби на балотаж, Борисов няма да подава оставка, стана ясно още от думите му. Премиерът обясни, че само на първия тур се преброява подкрепата за партиите и която има най-много следва да управлява. 

България има прекрасни кандидати, които могат за заменят Кристалина Георгиева като еврокомисар, регионалното развитие и екологията са местата, в които България ще има най-много възможности в следващите години, обясни Бойко Борисов. Той подчерта, че страната ни има редкия шанс да има висш началник в Световната банка.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

26179

27

ELPIDA

30.10 2016 в 23:11

Безобразно интервю,безобразно поведение...
Боко-невротичен,бездарен,деспотичен мастодонт;
Цеца-препарирана сервилна гъска.
Щом навремето е предала цяла партия,
може да предаде и цял народ.

77927

20

El Commandante

30.10 2016 в 20:23

Ше има нов, голям, син......ама не проект.....ако се сещаш....