Хороскоп за 29 декември 2018 – 4 януари 2019 г. от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 29 декември 2018 в 00:00 2284 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Новогодишните празници ви подтикват да заздравите колегиални и роднински връзки, появяват се ненадейни затруднения в службата, подготовката на купон пък предполага да следвате капризите на останалите участници. Група Овни не са най-доволни от хода на любовните си дела, да не прибързват с изясняване, някои още не са срещнали човека на живота си. Сряда и четвъртък ви изправят пред нови проблеми, можете да помогнете и на други в кръга си да се справят с тях, вас не засягат. В петък не се месете в спор на околните, имате си работа.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Напрегнат финал на 2018 г., за решаване на административни, финансови и делови проблеми трябва да лавирате, да проявявате търпение, отстъпчивост. Телците имат и куп домакински задачи, искат да направят празниците колкото може по-хубави за родата си, почитат патриархалните традиции. Вкъщи ще се справяте блестящо, а служебните амбиции не споделяйте точно около Нова година, няма подходящи условия за реализацията им. Но скоро ще се открие шанс, гответе се, търсете подкрепа, учете... В любовта изборът зависи от вас.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

До Нова година се посвещавате на близки и познати, делата си сте свършили перфектно, за идеи относно бъдещи изяви и печалби още не е време, а околни имат нужда от подкрепа. Близнаците са майстори на тези жестове, ще поемат и чужди отговорности, ще обгрижват домашни и роднини така, че да почувстват вълшебството на празничните дни. След Василовден насочвате внимание към новите професионални шансове, съответно съюзи, обаче не налагайте мнение колкото някои да изненадат. Любовта обещава щастие въпреки трудностите...

РАК (21.06 – 21.07)

Колкото и да се стремите към делови и лични промени, до Василовден трябва да проявявате гъвкавост, отстъпчивост. Раците са планирали ангажиментите си, имат и битови задължения, но с радост готвят празника за близки. А някои предчувстват и хубавите служебни шансове, които ще се открият в следващите дни, от четвъртък няма да отстъпват от мнения и идеи, чувстват се силни да направят много за успеха на целия екип или приятелския си кръг, семейството. В петък трудностите са доста, упорито изпипвайте детайли, но без дребнавост.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

До Василовден можете да се отпуснете и да се порадвате на уюта, уважението на близки, пък и на подаръците, с които ще ги зарадвате или те ви изненадват. Лъвовете обичат щедри жестове, имат възможност да празнуват подобаващо. В сряда мъчно ще се хващате за бързите работи, в четвъртък се сипят служебни задачи и молби от околните за услуги, тогава май ще е по-лесно да действате самостоятелно. В петък е редно да потърсите и партньори, предстоят упорити усилия за изява и печалби. В любовта чудесни срещи. И не се главозамайвайте.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Време за тържества и има какво да празнувате. Доста Деви намират подкрепа за деловите си идеи, някои получават нови служебни позиции, по-висок доход. Все пак център на старанията ви сега си остава грижата за най-близките. И да има някакви усложнения в отношения с обичани хора, вие ще търсите изход от ситуацията заедно, обсъждате проблема откровено. На прага на 2019 г. личи: вашите усилия получават заслуженото, знаете как да пазите самочувствието и мечтите на другите, до петък те черпят увереност от вашето голямо търпение.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Празничното изпращане на 2018 и посрещането на 2019 г. внася динамика в живота ви, поканите за купони не са малко. Част от господата са готови да се хвърлят във флиртове, кандидатки не липсват, но дали няма да объркат своите отношения? Сега Везните да следват програмата си, в работата може да има и огорчения, но те ще балансират емоциите, готови са да се борят с трудностите. Внимавайте повече с парите, от сряда трябва да уреждате по-стриктно тези, а и правни неща, може да искате услуги. За някои - обещаващи срещи с любовта.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

За празниците искате всичко най- и по много, ала все пак внимавайте да не се разминете с желанията на близки. Група Скорпиони не забравят работата, през целия период ще гонят шанс за изява и доходи, нека помнят – те ще поемат по-голямата тежест в екипните проекти, от края на 2018 до първите дни на 2019 г. да отстъпват пред капризите в кръга си, да предлагат компромиси. На трапези също бъдете умерени, чашка-две в повече може да развалят ценни отношения, а и да ви изложат. Влюбените да потърпят, връзката им тепърва ще разцъфти.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

От Василовден започват желани промени, мислете за удоволствия и купони, но не забравяйте и възможности за сериозно обвързване, поемане на по-тежки бизнес и служебни отговорности. Стрелците вечно кипят от енергия за изява и печалби, сега е важно да предадат оптимизма си и на екипа, да покажат, че ги интересува общият, не само личният успех на фона на предишни несполуки. Е, и дисциплината, от сряда ще следвате чужди изисквания, зависите от плана на шеф. По-лесно е да действате сами, но сега няма да се откажете от лидерство.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Краят на 2018 г. е доста уморителен за вас – пречки и интриги в службата, не липсват и финансови грижи. Козирозите да не пилеят пари, макар че сигурно им се ще да зарадват всички в кръга си за празниците. Някои страдат заради колегиална некоректност, сдържаността ще им спести излишни спорове, а и от разправиите ще се чувстват като болни в сряда. В четвъртък-петък нещата се оправят, трудностите в работата ще засилват общуването с околните, печелите доверие и обич. Време е да помечтаете как да се развива любовната ви връзка.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Друго сте планирали за празниците, а май ще отредите 7-дневието за почивка, условията не са подходящи за реализацията на ваши делови идеи и най-лични желания. Някои Водолеи подценяват спънките и започват 2019 г. разочаровани и уморени, може да ги налегнат финансови грижи. В сряда съберете сили, ще си направите нова програма и няма да се отклонявате от нея. За дамите е важно да следват гласа на сърцето си, но като приемат решенията на любимия, сега и за тях изпитанието е той да изпълнява дълга си и да напредва, нали го обичат...

РИБИ (20.02 – 20.03)

Финалът на 2018 г. изисква да бъдете по-гъвкави и отстъпчиви в работата и вкъщи, а не сте настроени на чак такава вълна. Рибите заслужават прекрасни празници, сигурно са подготвили изненади за най-обичаните, и то без да се скъпят. Проблемът е, че много държите на своето, а околните предлагат къде по-леки, макар по-рутинни пътища за постигане на целите ви. Поне от сряда смирете упорството, намалете претенциите и трудните ситуации в четвъртък ще доведат желани промени. Иначе в петък ще задълбаете в спор с най-близки.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови