Хороскоп за 23-29 декември

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 23 декември 2017 в 00:00 53085 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Навлизате в празничен период, но трябва да действате бдително. Събитията са динамични, има риск от неподходящо обвързване, щети. От уикенда Овните са по купони, хвърлят се във флиртове. Изборът не е уместен и надали връзката ще е здрава, спокойна. Ако сте обвързани, не крийте неразбирателства, а ги изяснете и лекувайте. Мнозина да се отворят към проблеми на свои домашни, роднини, приятели, и подкрепата, и грижата могат да бъдат коледен подарък. В четвъртък сте уморени, отдъхнете и не спорете, идват още дни за веселби.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Не сте съвсем наясно с програмата си, но превесът ще е на срещи и гостуване на близки. Може да има и изненади, Телците ще се справяте със ситуацията и на Коледа ще се радвате и на разбирателството, и на трапезата с роднините. Не се мъчете да угаждате на всеки каприз, но и не разигравайте хората, които толкова ви обичат. До вторник може да тръгнете на път, по празниците трябва да бъдете внимателни и за себе си, и за другите участници в движението. В четвъртък и петък се откриват делови възможности, пазете се от спор и клюки.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Празниците ви връщат у дома, към трепетната надежда за чудеса, характерна за детските години. Близнаците имат куп светски задължения, да се стегнат, а на трапеза да не прекаляват, за си пазят формата. Тонус, а и работоспособност после мъчно се възстановяват. До вторник изгладете отношенията с близки, не винаги и вие сте били прави. Но сега получавате интересни оферти, предстои напрегнат труд и с леко сърце ще е по-успешен. В четвъртък може да поемете и чужди ангажименти, но имате сили, а и така амбициите ви са по-приемливи...

РАК (21.06 – 21.07)

По Коледа ви предстои много работа, излишно е да давате нови обещания и да чертаете допълнителни планове. Околните ще ви припомнят неизпълнените ви задачи, възрастни дами и закостенели правила може и да ви вгорчат празника. Помислете, преди да им се сърдите. Някои Раци гледат да си решат деловите проблеми на трапезите, от Стефановден може и да го направят, пък и да си привлекат равностойни партньори. Но и вашият режим нека да бъде на висота, само с купони не става. Необвързаните срещат интересна личност, а любов?...

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Празниците събират около масата най-близки хора, предполагат задружност и искреност, за да бъдат постигнати общите им цели. Част от Лъвовете обаче гонят само своите интереси, а се сърдят, че и другите мислят главно за себе си. Овладейте се, теми за спор винаги ще има, но има и възможност да намерите компромис, до Стефановден това е голямата ви мисия и сред познати, и вкъщи. За някои се очертава път, надалече от дома ще усетите по-силно желанието за разбирателство. В любовта се радвате на страстна взаимност, а трябва и разум.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Посрещането на Коледа с близки и познати ще е на ваши ръце, но пък всичко ще бъде организирано перфектно и с много обич. Девите ще имат късмет и да се запознаят с хора, които ще им бъдат доста полезни за постигане на делови и лични цели. Във вторник възникват и поводи за спорове с домашни и роднини, оглеждайте всеки правен и финансов детайл, за да се радвате и по-нататък на добри резултати. В четвъртък прокарвайте идеите си с такт и гъвкавост, а и не давайте храна на клюкари. За любовта ви трябва съвет, да е съвсем обективен.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

За вас тази Коледа е за размисъл, в делата ви се очертават трудности, може би си откривате и някакви пропуски. Везните няма да се оставят само във властта на традициите, с много такт ще сочат пречките пред другите и ще привличат помощници. Във вторник това може да са хора, с които не сте били близки, ще слагате плюсовете и минусите им на кантар дори да поемате част от товара им в петък, може да се преориентирате и към самостоятелни изяви. Успехът няма да идва бързо, но ако разчитате на помощ от родата... Търсете своето щастие.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Периодът е по-подходящ за отдих и свиване на приятелските компании, а не за светски изяви и бизнес активност. Скорпионите да внимават с финанси, а и да бъдат по-дискретни за новите си планове, трябва още веднъж да преценят всичко и всеки, на когото ще се опират. Едни се затварят в домашен кръг, но и там назряват спорове, има дразнещи неясноти. На Стефановден не поемайте нови ангажименти, очертават се трудности и може да се преуморите, ако в следващите дни не разчитате на подкрепа. Други обмислят любовна раздяла.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Ако тази Коледа ви отведе на път, ще почувствате голям прилив на сили и ентусиазъм за работа дори да става дума за чужди идеи и бизнес. Стрелците да не се лишават от такива възможности, иначе има риск празникът им да мине по обичайни срещи и трапези, където се раждат и интриги. Приятели и други познати ще ви подкрепят за изява, но ако ви дават финансови указания, вие пак по мислете с главата си. От вторник пречките са бол, трябва да се опрете на проверени хора, отзивчиви колеги. В лични неща ви е нужен съвет и нов шанс.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Трудни празници, а вие сте хора на дълга и в службата, и в личните отношения и няма да мрънкате. На Коледа ще ви е най-радостно: помогнали сте на близки и сте... им свършили работата. Козирозите да се пазят от самоокайване, те си избират кое как да стане. Има и част от знака, заиинатили са се да оправят дела, в които не са майстори. Да си го спестят, за да не объркат всичко повече. В сряда и четвъртък изяснявайте най-дипломатично парливи теми, за да не дразните с амбиции и да не ви лъснат пропуски. Хубавите неща стават бавно.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Тиха и щастлива Коледа, в празничните дни ще се видите с доста близки и познати, ще се порадвате на делови и лични постижения. Водолеите ще бъдат подчертано любезни и с хора, с които не общуват много, а ако им искат помощ – няма да щадят сили и време, за да подкрепят нуждаещи се. Ваши проблеми може да ви срещнат с влиятелни личности и също ще имате ценно съдействие. Друг въпрос, че от сряда до петък трябва да анализирате новата информация, оферти за партньорство, пътища, начинания. Не се съмнявате, че ви обичат...

РИБИ (20.02 – 20.03)

Светли дни, но имате куп дела и ще работите на пълни обороти, а от Коледа до петък ще мислите и за нова стратегия. Ще се открият шансове, на Стефановден не прибързвайте, а положете сериозни усилия за уреждане на професионални, правни и финансови детайли. Някои Риби имат закрила от влиятелни хора, с протекция нещата се подреждат леко, а и им е драго да ги оценят по високите етажи. Ако ви влече благотворителност, ето точния момент. Господата май са твърде ухажвани, но дали ще стабилизират връзка? Дамите се грижат за бита.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови