Хороскоп за 3 – 9 юли от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 03 юли 2021 в 00:04 2704 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Навлизате в много динамичен период, добре е да засилите бдителността си в деловата сфера. Някои Овни се чувстват уморени или неразположени, да се погрижат за тонизирането си още от събота. В понеделник вниманието ви да е към домашни и партньорски теми, от вторник се трупат пречки, щети не са изключени. Уреждайте нещата стриктно в сряда, в четвъртък не разгласявайте свои ядове и тревоги. Петък ви дава ненадейни шансове за изява и печалби, но първо обмислете най-подробно стратегията си, трябва да играете на сигурно...

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

За вас 7-дневието носи добри делови резултати, приходи, макар че на моменти не се чувствате най-оценени. Е, Телците да пазят спокойствие, от понеделник общуването с колеги и познати е продуктивно, обмисляте нови идеи, вторник ще ви помогне да привлечете и още помощници. В сряда е редно по-търпеливо да изяснявате служебни и лични проблеми, за да балансирате и екипи, в които ще се включвате. В петък трудностите са по-значителни, но вие можете да ги преодолеете. И по-важното, вече кроите в ума си планове за сериозни промени.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Този уикенд потъвате в проблемите си, околните не спират да коментират. Не задълбавайте в детайли, в понеделник ще изясните важните теми. Близнаците може да се включат в екипи на колеги и познати, ще съдействат за реализиране на чужди идеи. В сряда ще проличи – сътрудничеството е хармонично, ще ви носи и още ползи, в следващите дни ще стабилизират някои по-нови съюзи, задачите са доста и това е положително за работата. Петък не е време за много приказки, макар че сте убедителни. Дайте си пауза, радвайте се на обичаните.

РАК (21.06 – 21.07)

През уикенда не припирайте за делови и лични промени, добре обмислете своя план, привлечете подкрепа за него. До вторник Раците може да се дистанцират и от обичайния си кръг, но после ще намерят подход към обичани, познати и колеги за обединяване на екипи за работа, за взаимно допълване. Усилията ви ще бъдат възнаградени подобаващо, изпипвайте всичко в духа на закона, пък и с финансова далновидност. В петък трудностите са по-големи, преди това се погрижете за тонизиране, за разпределяне на задачи и печалби между близки.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Периодът е динамичен, но не най-успешен за вас. От уикенда група Лъвове се чувстват уморени, разочаровани, да не пренасят това настроение у дома, сред други близки. От понеделник се съсредоточете в нови планове за работа, ала не бързайте, до сряда трябва да изясните нещата, за да не повтаряте старите си грешки в дейност, при избор на сътрудници. Мнозина ще прокарват идеите си дипломатично, ще внушат на екипа си кураж за изява, пък и наистина могат да преодолеят пречките сами. Затова в петък не чакайте помощ от рода, приятели.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Следващите 4 дни се очертават напрегнати и тежки, мнозина от знака се мъчат да поемат част от задачите на околните, да ги окуражат. Сега Девите да не обещават много-много, силите им не са безкрайни, а и на моменти може да допуснат грешки, да се ощетят. И не спорете с хора, които не разбират, че вие действате съобразно принципите си, а не заради краткотраен интерес. В сряда разчиствате изостанали дела, неразбирателства, макар и да не се изтъквате на преден план. В четвъртък идва ред на нови проекти, в петък – на новите съюзи.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Неделята на всички български светии ви носи удовлетворение от свършеното в деловата сфера, а и от общуване с близки, познати. От понеделник доста Везни ще търсят нови сътрудници и още покровители сред шефове и хора с влияние. До четвъртък укрепвате съюзите, те ви вдъхнат енергия за амбициозни изяви. Упорствате по задачи, предпазливи сте заради разни проблеми, но подкрепата е да разгърнете сили и идеи, не някой да ви свърши работата. В петък мнозина флиртуват, дали това ще ги радва повече от обичта на постоянния партньор?...

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

За вас периодът е напрегнат, но другите може и да не забележат. Скорпионите имат интересни планове за изява и печалби, ала до понеделник да не започват реализацията, с такт трябва да привличат симпатии, подкрепа. От вторник до петък ви обзема критичност, а от спорове сега надали има полза. Упорствайте по задачите си, колкото и рутинни да са, после анализирайте свършеното, то стъпка по стъпка ви води напред. Ще ви се открие шанс, не разчитайте ваши приятели да ви го поднесат на тепсия. Любовните вълнения запазете за себе си.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

За мнозина от знака 7-дневието ще е на път, по срещи с нови хора, в проучване на информация. Група Стрелци май предприемат това заради работа, вероятни са преместване, постъпване в друг екип, поемане на отговорности, различни от досегашните. В понеделник-вторник положете усилия да превърнете околните в свои съмишленици и помощници, споровете до петък не са продуктивни. В сряда-четвъртък не прибързвайте с още идеи, може да подразните колеги или партньори, да навредите на финансовите си интереси с куп неуредени детайли.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Това 7-дневие подсказва да укротите деловото темпо, има куп обстоятелства, които не са ви ясни. Някои Козирози ще решават и лични въпроси, спокойно да анализират фактите и да не отстъпват от принципи. Понеделник идва с куп пречки в работата, до четвъртък-петък ще се наложи да следвате идеи на шефа и колеги. Във вторник и сряда уреждайте бдително финансови и партньорски отношения, нищо чудно да оздравите бюджета си чрез по-рутинни изяви или благодарение на хоби, странични дейности. Но ще се справите с трудностите.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Периодът е добър, но не прибързвайте в стремежа си за делови промени. В понеделник пречки в работата показват на Водолеите: все още не е време за реализация на идеите им, във вторник да избягват претоварването с обещания и излишна критичност към околните. От сряда обединявате силите с колеги и познати, някои се противопоставят на досегашни шефове. Ще докажете своята правота. За деня на Прокопий Пчелар ще се насладите на отдих и хармония с близки. От петък укрепвате желани съюзи, искреността е основа на любовния.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Вашите идеи за кариера и доходи са хубави, внимателно преценете дали им е дошло време. Доста Риби са готови да поемат куп обещания пред шефа, колеги и клиенти, през уикенда ще се преуморят, а в следващите дни ще си навлекат остри спорове с близки, ограничения, ядове. Проявете търпение и бдителност, във вторник изненадващи ситуации крият риск за начинанията ви. От сряда вече разчитайте на помощ от приятели и роднини, връщате се към стари съюзи и уговорки, а новите няма да забравите. Някои срещат дълго мечтаната любов.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови