Хороскоп за 22 – 28 май от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 22 май 2021 в 00:00 2023 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Динамично 7-дневие, но пък ви връща борбеността и ведростта, с които до четвъртък изпълнявате тежки задачи. Овните планират детайлно нещата, а ако са търпели и несправедливости в службата, до понеделник ще ги разчистят със замах. Уреждайте стриктно начинанията си и не бързайте за печалби, сряда ще ви донесе още шансове за изява и доходи. Мнозина следва да бъдат грижовни към тонуса си, а и по-критични в отношенията си с околните. Не е страшно да се извините за стара грешка, нали? Обвързаните да не рискуват сега с флирт...

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Периодът предполага търпение и сговорчивост, а мнозина са готови да бързат и да настояват за изпълнението на идеите си. Да, доста Телци имат разумни виждания за дела и лични въпроси, но с инат те няма да вървят по-леко. През уикенда обмислете плана, в понеделник не се месете в чужд спор. Във вторник уреждайте финансови и административни детайли, ако се налага – поемайте и още задачи в екипи. На Преполовение пестете обяснения си, в следващите дни резултатите ще говорят повече. И по-лесно ще убедите близки в правотата си.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Пречките през това 7-дневие ще ви накарат да бъдете по-търпеливи и в работа, и за лични неща. През уикенда Близнаците се подготвят за купони, а трябва да променят плана си. В понеделник следва да прокарвате идеите си за начинания с отстъпки и да не се месите в споровете на околните, иначе ще ги настроите срещу себе си. В сряда-петък ще зареждате с благоразумие и упорство за изява близки, колеги, партньори, ако ви е нужна помощ – няма да им я искате, вижда се: мъчат ги техните грижи. Не е време да обсъждате и свои опоненти и ядове.

РАК (21.06 – 21.07)

През 7-дневието ви чакат куп неща за изясняване и приключване, заредете се с търпение. От събота до вторник обаче Раците хич не искат да останат на заден план, да зависят от решения на по-влиятелни хора в кръга си. Бъдете нащрек, възможни са грешки, закъснения, поне с поддържана техника можете да си спестите ядове. Ако имате нови идеи за изява, до четвъртък не бързайте, а и не чакайте близките ви да се напрягат за вашите успехи. Освен преодоляване на слабости в работата, положете и много усилия за създаване на съюзи до петък.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Периодът идва с куп тежки задачи и... създава условия за убедителна изява и печалби. Някои Лъвове ще получат по-високи отговорности в деловата сфера, разкриват неочаквани страни на професионализма си, лидерски умения. През уикенда не ви е до отдих, в понеделник стабилизирате съюзи, пък и отношения с близки хора. Каквото похванете, дава плод и ви носи още шансове. Макар че в сряда-петък не всичко ви е ясно, не се колебайте да приемате нови оферти, скоро ще се ориентирате. Е, засилете самоконтрола, за да не се подведете сами.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Динамични дни, готови сте и да общувате повече. От уикенда Девите искат да разширят и заздравят партньорства за работа, очертават се по-трудни задачи. В понеделник идват и още, изчакайте с личните си планове. Вторник ви разкрива и други възможности, амбициите ви растат пропорционално на офертите. Вие си преценете дали от сряда да привличате сътрудници и съмишленици, или да се дистанцирате от колеги и да се съсредоточите в своите неща. Трудът ви ще е резултатен, думите да са премерени, свободните сърца да флиртуват на воля.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Следващите дни са динамични, а идеите ви за изява и печалби са амбициозни. Везните са наясно: от уикенда нямат условия за изпълнението на такъв план и затова ще се заредят с търпение. От понеделник до четвъртък не се поддавайте на желанието бързо да преодолеете пречки или различия в мненията на колеги, познати, близки. Във вторник-сряда може да предизвикате грешки в работата, спорове, а дали знаете всички детайли? Едва в петък можете да започнете по-сериозни промени, господата ще се радват и на разбирането на половинката...

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Куп въпроси чакат изясняване, през уикенда гледайте да не станат повод за спор с близки, бързо ще се задълбочи. По-добре Скорпионите да отделят време за половинката и за отдих, от понеделник до петък в делата им ще възникнат много пречки. Ще ги преодолеете включително с услуги от колеги и познати, хората ще се отзовават. Действайте внимателно, планът ви за работа трябва да бъде актуализиран в сряда, май ще поемете и задачи на околните, за да върви общо начинание. От четвъртък се оглеждайте за съмишленици, а и партньори.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Напрежението през периода е по-голямо, ред лични проблеми се добавят към деловите. Стрелците ще предпочитат самостоятелни занимания през уикенда, да бъдат бдителни, развоят на събитията може да ги изненада. В понеделник и вторник се трупат пречки в работата, без много приказки ще упорствате и ще обърнете нещата още в сряда. Но ще се почувствате уморени, вероятно и ще зависите от плана на шефове. Околните ще се чудят на самообладанието ви, а вие не си губите времето, щом решавате служебни задачи. За лични изчаквате.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

До четвъртък бъдете по-тактични с хора от кръга си, ако ваша работа не върви, не винете тях... Другите не са криви, в понеделник е по-разумно да последвате идеи на колеги и познати, нещата ще тръгнат, а от уж малки услуги може да се роди партньорство, приятелство. Козирозите се стремят към по-самостоятелни изяви в сряда, околните отдавна са оформили съюзите си. Ще имате повод да покажете умения и коректност, ще ги спечелите с идеи и добро изпълнение. В петък не поемайте нови обещания, уреждайте стриктно финансовите въпроси.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Периодът ви носи грижи, не бързайте да изяснявате всеки проблем на мига, за да не го усложните още от уикенда. В деловата сфера Водолеите гонят високи амбиции, на 24 май е редно да проявят търпение и скромност. Пред идеите ви възникват пречки, не сте наясно с опонентите, а и със съмишленици ще имате куп въпроси за изчистване. Забравете за големите си планове или в четвъртък отложете някои за дълго. В петък ще усетите прилив на сили, здравомислието ви побеждава интриги и егоизъм, освобождава ви от ощетяващи отношения...

РИБИ (20.02 – 20.03)

Труден период, а най-мъчно ще бъде да избягвате разправии с околни, поводи не липсват. През уикенда по-сдържаните Риби ще си спестят конфликтите по делови и лични теми и току виж открият перспективни шансове за изява. В понеделник търсете сътрудници, задачи куп, до вторник просто каталясвате... В сряда обаче ще се уверите, че трудът ви не потъва без следа, а приходите са прилични. Това ви окуражава в четвъртък и петък, обновявате план за работа, в стари проекти и уговорки има още доста хляб. Погрижете се за тонизиране.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови