Ексклузивно Президентът назначи служебния кабинет. Стефан Янев става премиер (пълният състав)

Хороскоп за 22 – 28 февруари от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 22 февруари 2020 в 00:00 1501 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Уикендът е наситен с ангажименти към близките, в понеделник май нямате толкова време за такива обещания. Дано Овните планират точно изпълнението на задачите си, във вторник помощ от роднини и приятели няма да идва много бързо, а в сряда пътуване и проучване на нова информация ще ги поуморят. Общувайте повече с хора, от които чакате услуги, те може да имат и сериозни бележки, и предложения за промени в обща дейност. Ще ви бъде от полза, ако си спестите откровеността, конфликти ще развалят доста перспективни връзки.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Време за по-ползотворни делови съюзи и здрави интимни връзки. Телците знаят точно какво искат, а околните май не разбират и не вярват на думите им. Търпение, от понеделник работата тръгва по-леко, ако имате обществени ангажименти – ще привлечете още помагачи с плана си. Избягвайте споровете с близки и далечни, в сряда не сте доволни от постигнатото, смятате сами да действате. Бихте се справили, но ви е нужна сладостта от хармонични бизнес и лични партньорства, за тях търсете подходящите хора, проявете толерантност.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Хубав, но доста динамичен период, мнозина да прегледат пак плановете си за изява и печалби. До понеделник Близнаците ще открият и ненадейни шансове за реализация на някои идеи, вероятна е влиятелна подкрепа. Вие държите и на другите си замисли, ала вторник показва кои трябва да чакат, така че и през следващите дни не правете от темата повод за спорове с колеги, нови познати. Четвъртък е за път, проучване на делова информация и потенциални клиенти, може да получите навременни услуги от случайни хора. Любовта ви дава сили.

РАК (21.06 – 21.07)

Предстои напрегнат период, ще контактувате повече от обичайното. И понеже още от уикенда Раците изясняват важни теми, да се запасят с търпение, не е време да влизат в нови спорове, нито да се връщат към старите. От понеделник до четвъртък задачите ви са по-трудни, поставяте си много високи цели, с едни смятате да се справите сами, втори предполагат пътувания, запознанства, а и проучвателна дейност, трети изискват да си съставите дългосрочна стратегия. Не заспивайте на старите си лаври, шефовете са благосклонни към идеите ви.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Чертаете си амбициозни делови планове, а 7-дневието предполага по-рутинни изяви, привличане на подкрепа. Лъвовете да бъдат грижовни към тонуса си, а и към близки, вкъщи да цари спокойствие, разбирателство. Този понеделник поемате задачи, които обещават приходи, вторник е белязан от ред ненадейни пречки, търсете услуги от познати, приятели и роднини имат други приоритети в следващите дни. Ако носите служебни или обществени отговорности, нужни са ви подходящи сътрудници за начинанията, в чужд спор не взимайте страна.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Това 7-дневие не е леко, околните с радост ще подкрепят упоритите ви делови старания. В понеделник Девите разчитат повече на близки и приятели, във вторник нека овладеят амбициите за кариера, за да не усложнят отношенията в екипа, без друго колеги въртят интриги. В сряда не разкривайте надълго и нашироко своите бизнес замисли, шефовете вече са се уверили, че си струва да им дават път. Само че и финанси ви притесняват, и задачите са уморителни, та в петък си дайте повече отдих. В любовта мнозина са открили точния човек...

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Седемдневието носи явни и скрити трудности, бъдете сдържани и стриктно изпълнявайте задълженията си в службата и вкъщи. Везните са тактични и прозорливи, в понеделник внимателно внушават на приятели и близки, че не е момент за реализация на нови проекти, налагат се известни ограничения. Вие ще бъдете по-пестеливи в харчове, а и при общуването, но сряда ще покаже: хората, с които се допълвате добре, помагат много за изявата ви и в бъдеще. В четвъртък и петък не жалите сили за домашните, макар че никак не ви е лесно.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Сигурно имате амбициозен делови план, но 7-дневието предлага по-рутинни задължения. И те няма да ви се видят леки, от понеделник уреждайте стриктно административни и финансови отношения с околни, във вторник се включете в изпълнение на чужди идеи, помагайте и на другите в екипа. Напрежение и в сряда, избягвайте разправиите, макар че думи на колеги и познати може да ви ядосат, уязвят. Скорпионите да си знаят точно силите и целите, тогава никоя задача няма да им се опира, а и обичани хора ще са благодарни за грижите им.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Правите си един план за периода, но ситуацията изисква да го промените. Така е и през уикенда, и през работната седмица, обаче Стрелците се приспособяват лесно към ситуациите, държат да са в хармония с близки, колеги, познати. За обичаните отделете време, трябва да ги разнообразите. В понеделник изяснете внимателно задачите, до четвъртък ще разчистите изостаналите, ще наваксате пропуски. Ако е нужно, говорете и с другите в екипа, напомнете изискванията за качество и дисциплина, но тактично. Усилията бавно и сигурно носят успех.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Напрегнато 7-дневие, възникват поводи за противоречия с околните. Група Козирозите ще упорстват по теми, по които няма разногласия, в понеделник в службата съзнателно поемат изпълнителски задачи. Вторник и сряда са доста трудни, не е време да се месите в чужди спорове, да настоявате за изясняване на неща, които вас ви интересуват, няма да ускорите нови проекти. Домашните проблеми също не споделяте, вероятно е дамите да държат твърдо на мнението си, това нажежава атмосферата, по-добре е да премълчат, да отлагат решения...

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Натоварено 7-дневие, но щом гоните кариера и печалби... Водолеите няма да забравят заради деловия успех обичаните, приятелите, познатите, даже и на случайни хора ще помагат с радост. От понеделник обаче главното внимание е в работата, шефове ви възлагат отговорности, реализирате свои бизнес идеи, мъчейки се да поддържате равномерно темпо като умели професионалисти. В четвъртък намирате още съмишленици за проектите си, в петък бъдете по-гъвкави, прокарвайки замисъл. Искреността ви прави неотразими в любовта.

РИБИ (20.02 – 20.03)

До понеделник поемате много обещания, за да се харесате на близки, колеги, познати. Ще ви стигнат ли сили да изпълните и тях, и идеите си за бизнес, и поръчки на шефа? Рибите да отсеят важното и реалното, там да насочат своята енергия. Ако избягвате спорове в кръга си, ще привличате симпатии и помощ, хората харесват задълбочаването ви в проблеми, стремежа да усвоявате нови знания. В петък и да искате да действате самостоятелно по своя идея, ще се окаже, че околните помагат и за да общуват с вас. Не прекалявайте с флиртове.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови