Хороскоп за 20 – 26 юни от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 20 юни 2020 в 00:00 1938 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Този уикенд е уморителен, редно е да се погрижите за тонуса, за лични неща, за близки. Доста Овни ще срещат трудности през работната седмица, да не отлагат уговорки за услуги. Ще намерите помощ. Но внимавайте от кого какво чакате, не е време да развързвате кесия за дреболии, да затваряте очи за колеги и познати, които не държат на вашите принципи. Не се сдружавайте с такива хора. Във вторник някои ще обмислят сериозно темата, в четвъртък ще се опрат на рода, приятели. Еньовден разгаря делови амбиции, зависите от шеф.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Сега отделяте време за срещи с рода и познати, имате нужда да се заредите с бодър дух, самоувереност. Телците да не използват този лост, за да се справят с кариерни проблеми, не са наясно с деловата ситуация, искани услуги май ще се окажат мечешки. В понеделник пречките са куп, във вторник се огледайте за нови сътрудници. От сряда мнозина се настройват за лична изяви, омръзнало им е да спасяват свои близки от финансови и други проблеми. Обвързаните се радват на разбирателство, ала някои от знака предпочитат независимостта си.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Този период май ви води до кръстопът – някои се колебаят между стари идеи и нови шансове за изява. Близнаците да не бързат с избор, сега съвети на близки и познати няма да помогнат много за изясняване на ситуацията, трябва да се погрижат за самоусъвършенстване. В понеделник сте склонни да поемате куп задачи в екип, във вторник ще искате услуги от близки и роднини, но те малко ще се бавят, та търсете и още сътрудници. От четвъртък отдавнашни уговорки дават добър плод, а в по-напрегнати ситуации се допълвате добре с партньори.

РАК (21.06 – 21.07)

Седемдневието е важно за деловата ви изява, току виж използвате връзки за служебно издигане и по-висок доход. Раците да внимават, в понеделник може да разберат, че новата работа не им допада, после да не се сърдят на близките, не са виновни. От сряда-четвъртък поемате повече задачи от колегите, а имате и хубави идеи за изява и печалби, ще привличате съюзници, ще формирате свой екип. В петък разчистете изостанали дела, а и не се фукайте с постигнато, така по-лесно ще си отворите път към следващите успехи и личното щастие.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Ведър период, в деловата сфера влиятелни хора ви поверяват важни неща, в личната може да уредите отношения, на които държите. Някои Лъвове от вторник се изкушават от флиртове, ако искат сериозна връзка – да не рискуват доверието на избраника си. В работата приходите растат, все пак харчете със сметка. Отваря ви се и шанс за кариера, ако се справите с възложените задачи, може да са с път, преместване. Понеделник носи оферти, след него заложете на взаимодействието с колеги, партньори, клиенти. Не избухвайте, не помага хич.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Това 7-дневие предполага забавено темпо, в работата възникват трудности, а вие можете и да ги умножите, устремени към изява. През уикенда Девите се изкушават от самостоятелни начинания, от понеделник режимът им трябва да стане по-строг, задачите са бол. От вторник ще се стараете много повече, за да оправдаете доверието на шефове и колеги, привличате и още съмишленици до Еньовден. Овладейте критичността, а идващите сега оферти оползотворявайте стъпка по стъпка, ще надмогнете пречките. Някои укрепват любовна връзка.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Период за бдителност и гъвкавост, а околните току смятат, че се колебаете. Сега Везните да се съсредоточат в делата, да търсят достоверна информация за ситуацията, другите нека си мислят каквото си щат. Не спорете даже с близки. Понеделник носи трудности, през следващите дни ще ви е от полза режим, а на Еньовден намирате печеливш изход от проблеми, зад които личи некоректност на колеги, партньори. Подкрепата на обичани, добрата стратегия ви гарантират наистина добър резултат в петък. Не се отклонявате от решение за лични неща.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Труден период, от вас зависи да преодолеете пречки и без да спорите с близки и познати. До понеделник Скорпионите да намалят темпо, да анализират най-внимателно поканите за съвместна дейност, вероятно в някои екипи просто не им е място. В следващите 2 дни се откриват шансове за доходни начинания и партньорства, проучете ги и действайте предпазливо, работата трябва да ви пасва, с хората да споделяте общи принципи. Ако не е точно така, ще късате нерви с чужди пропуски. Имате идеи, дайте си кураж, силите ви ще укрепват.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

За вас 7-дневието е изнервящо, уж се вглеждате във всеки детайл, но понякога сте нетърпеливи и непредвидливи. От понеделник Стрелците да не говорят за планове, да отложат реализацията за по-добро време, първо да парират пречки от страна на интриганти, конкуренти. Зависите от влиятелни хора, а близките ви и да искат, няма как да ви подкрепят сега. Някои привличат съюзници след Еньовден, дано са проверили хората и да не прекаляват с амбиции за кариера и печалби. За личните неща намирате по-добър подход и не отстъпвате от думи...

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Това 7-дневие е спокойно за вас даже да се наложи да изчакате с изпълнение на свои проекти. Сега Козирозите се вслушват в мнението на рода и приятели, макар често да са на друга позиция. До сряда ще обновите плана си за работа, някои познанства прерастват в дружба. Привличате доста хора с идеи, но и с добросърдечие, искреност. В понеделник грижите ви са за приходи и разходи, във вторник за укрепване на партньорства. В четвъртък ще бъдете взискателни към колеги и домашни, но все пак не ги дразнете с амбициите си, височки са.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Време за благоразумие, до понеделник може да решите даже да се усамотите и да обмислите делови и лични проблеми. При група Водолеи вторите са повече, да не налагат мнение на обичани, за някои ситуации да искат съдействие или честен съвет. В работата е друго – не се месите на колеги, а и те да не ви дават ум. Във вторник пречките са бол, вие не губите кураж. На Еньовден обаче сте критични към околните, сякаш са ви виновни за нещо... Четвъртък и петък са за изясняване, дистанцирате се от неподходящи хора. Внимавайте с харчовете.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Това е период на неясноти в работата, запасете се с упоритост за реализация на задачите си. В личен план предстоят ценни уроци, не бързайте с решенията, не налагайте мнение. В понеделник Рибите поемат голяма част от отговорностите в екипа, но все пак това няма да укрепи позицията им. Във вторник-сряда не спорете с колеги и шефове, трябва да се съобразявате с изискванията им без сръдни. Погледнете на нещата като на ценен урок: в четвъртък - да уреждате стриктно финансови и административни теми, в петък - да не бързате толкова.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови