Хороскоп за 20 - 26 април от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 20 април 2019 в 00:00 855 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Периодът е белязан от големи празници, много са ангажиментите ви към роднини и познати. Овните има от какво да бъдат доволни в работата си, но да не мислят само за личния си успех и благосъстояние, от Велики вторник става все по-важно и как хармонизират отношенията си с околните. От понеделник задействате плановете си без бързане, но старателно и с подобаващо упорство. До четвъртък трябва да проявявате и подчертана пестеливост, иначе няма да можете да подкрепяте близките при нужда. В любовта бъдете по-отстъпчиви.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Лазаровден и Цветница ви дават енергия и амбиции за изява и постижения. Телците да не прекаляват с деловия хъс, Страстната седмица предполага да са планирали работата точно и да не чакат успехи на мига. До Велика сряда все сте в сянката на колеги и партньори, зависите от авторитетни хора или тепърва има да учите тайни в своя занаят от тях. Вашето трудолюбие и принципността ви ще бъдат възнаградени и със завидно партньорство, така че си спестявайте разправии особено на Разпети петък. Късметът навестява някои и в любовта.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

На Цветница настроението ви е ОК, има и финансови поводи за доволство, и куп покани за празнуване. Е, Близнаците да не забравят делата, от Велики понеделник трябва да уреждат спешни въпроси, да преодоляват спънки. За вас Страстната седмица ще е изпълнена с ограничения, които обективният развой или вие си налагате в интерес на партньорства, печалби и бъдещи начинания. Някои поемат доста отговорности, обаче още не е време за реализацията на идеите им. Във флирт сте неудържими, но дали вървите към сериозна връзка?

РАК (21.06 – 21.07)

От Лазаровден до Велики четвъртък е редно да забравите всякакви поводи за служебни и лични спорове, а на Разпети петък хармоничните партньорства и сериозното отношение към обществени и делови отговорности ще ви спестят неприятните изненади. Раците гонят по-високи постъпления, понеделник е белязан с куп трудности, във вторник от тях очакват доста услуги, в сряда следва да проявят гъвкавост и отстъпки, да се съобразяват с плана на шефове. Ще се справите, а към най-обичани ще покажете грижа, но и високи принципи.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Започващият период изисква повече смирение и вглъбеност от вас, временно забравете и словесните битки, и професионалните амбиции. Лъвовете няма да изоставят въпроса за кариера и доходи, и без това доста зависят от влиятелни хора. Но от Велики понеделник се ограничават в изявата си, търсят услуги и съмишленици, товарят се с отговорности и трудна изпълнителска работа. Това ви печели и симпатии, и сътрудници, и покани за купони в четвъртък и петък. Не бързате с решения, и за лични неща усетът ви подсказва: помислете повече.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

От Лазаровден си налагате ограничения, очертава се по-динамична седмица, може да тръгнете на път или ще усвоявате нови знания и умения. Девите ще отсрочат малко личните проблеми, трябва им време за анализ и решения. Едва ли ще си дадете истинска почивка сега, в понеделник жадно ловите шансове за кариера, във вторник и сряда се връщате към стари идеи за изява, в четвъртък мъчно контролирате придирчивостта си. Е, на Разпети петък ще осъзнаете, че още не е момент за начинания и спокойно ще довършите спешни задължения.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Периодът носи празнични поводи, а вие някак се чувствате сами с проблемите си. Везните да не слагат ударение върху делови теми, от Велики понеделник идват шансове за изява, печалби. И макар че в повечето случаи ще се справяте с трудности без помощ, мисълта за близки винаги ще бъде с вас. От Лазаровден до Разпети петък можете да очаквате искрени и полезни съвети от тях, ще получавате кураж в напрегнати моменти, ще ви правят мили жестове. Така ще преборите пречките, за някои вие сте си виновни, и ще се радвате на успех.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

За вас идват динамични и по-напрегнати дни, но си знаете работата и ще се справите и с най-изненадващите трудности. Скорпионите да не търсят лична изгода от всяка ситуация, и колегите им заслужават похвали, материални поощрения. Обаче от Велики понеделник ви се струва, че не са благодарни и напразно влачите и техните задачи. Споко, взаимодействието ще ви научи на много, ще донесе много и на екипа, вие печелите и признание. През 7-дневието избягвайте спор с близки, а и с шефовете, в любовта пък изчакайте с решение...

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Работата ви зависи от влиятелни хора, затова сега сте разговорливи и много убедителни, още през уикенда привличате симпатии към идеите си за бизнес начинания. Страстната седмица започва за Стрелците с трудности, да бъдат гъвкави, смирени, търпеливи. Чак в четвъртък ще видят резултат от усилията си, ала вече ще са си наложили ограничения и в общуване, и за харчене, а и за нови изяви. На Разпети петък предпочитате самостоятелни дела – хем да сте си шеф, хем да отговаряте за резултата. В любовта трябва време да ви повярват.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Напоследък деловите проблеми се трупат, но не приемайте без строг анализ изкушенията за бърза кариера и доходи. Козирозите ще се освободят от стари ядове, но идват трудности заради новите проекти и съюзи. Друг въпрос, че те ви импулсират да упорствате, даже забравяйки преумората си на Велика сряда. От понеделник бъдете най-търпеливи към близките, не е време за спорове, във вторник може да поемете и чужди задачи в името на общото благо. Наясно сте с плюсовете и минусите в лични отношения, ще ги промените с такт и... бавно.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Наглед периодът е спокоен, макар и обременен с куп служебни и лични дела. Водолеите са си направили план и от Лазаровден ще действат търпеливо по него. На Велики понеделник не се отвличайте от преките задачи, невнимание ще ви докара сериозни ядове. Във вторник имате за приключване куп спешни неща, без това празникът няма да е същият. От сряда в центъра на вниманието ви са най-близките, не бързайте да изяснявате недоразумения и още повече да ги коментирате пред околни. Разпети петък носи изненади, правете ги хубави.

РИБИ (20.02 – 20.03)

За Лазаровден и Цветница намалявате деловото темпо, но дали ще ви стигне време за всички близки? Рибите да се готвят за трудна и динамична Страстна седмица – в понеделник отсяват най-важните задачи, във вторник търсят съвет и услуги, в сряда изясняват проблеми. Бъдете по-самовзискателни, парите и постовете не са най-важни, хората съдят по принципност, реален влог в екипа. В четвъртък и петък поемате и чужди задължения, трябва да мислите и за своя тонус. Ако нещо в лични отношения не е било ОК, постепенно ще го оправяте.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови