Хороскоп за 2 – 8 април от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 02 април 2022 в 00:02 3212 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Следващите дни са много динамични, до понеделник обмислете какви точно ограничения трябва да спазвате в служебен и личен план. Навярно едни Овни ще откажат покани за трапеза, втори нека се съобразяват с капризите на близки и познати за развлечения. Вторник ви радва с високи резултати в делата, но и усилията ви са големи. В сряда се стремите към промени, обаче се включвайте в проекти на колеги, приятели, енергията ви захранва интересни партньорства, до петък ще стабилизирате перспективни съюзи, допълват ви добре в работата.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Седемдневието изисква подчертана предпазливост, а доста от знака се увличат в обещания за начинания, за услуги, от събота до вторник така сигурно ще си докарат и претоварване. И като добавим и че Телците изпипват всичко, което хванат, по-разумно е в понеделник да си търсят съюзници, в сряда да се върнат към някои стари планове, уговорки. Други идеи отлагате, виждате подводните камъни пред реализацията им, в четвъртък не можете да ги преодолеете даже с помощ. В петък сте доволни от доходи, макар че няма да харчите с лека ръка.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

През периода често ви се ще да оставате насаме с грижите си, във вторник и петък предпочитате самостоятелни задачи за работа. Близнаците да не отиват в крайности, околните са готови да помагат при пречки, но след като видят как те хвърлят много енергия в начинанията. В понеделник не бързайте да ловите ползи от изяви, после търсете услуги и искрени приятели. Сряда и четвъртък носят възможности за повече общуване, разрешават важни въпроси за кариера, доходи. Някои ще убедят и любим да поеме ангажименти, на каквито държат.

РАК (21.06 – 21.07)

Тези дни не са най-спокойни, но вие разчитате на помощ от рода и приятели, а и ще успеете да направите от пречките в работата шансове за изява и издигане. През уикенда Раците задълбочено да анализират ситуацията и действията си, в понеделник много стриктно трябва да уреждат административни и финансови въпроси. Вторник е по-уморителен, не се мъчете да борите стреса с купони. В сряда има да доизяснявате куп детайли, избягвайте разправии, от четвъртък ще ви е нужна широка подкрепа. Ще я имате, без да разкривате следващи планове.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Доста динамичен период, но хубавото е, че балансът за всичко е у самите вас. През уикенда Лъвовете имат куп ангажименти, май и стари обещания идват на дневен ред. В понеделник-вторник изпъкват ненадейни шансове, приемате ги скромно и работите старателно, а ако някой има нужда от помощ – не щадите сили. В сряда не се поддавайте на големите амбиции за кариера, имате принос в екипа, ала самомнението ви може да подразни. В четвъртък-петък възникват сериозни пречки, вие печелите с разумна стратегия и далновидни делови идеи.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

За 7-дневието кроите амбициозни планове за изява и печалби, май трябва да си наложите ограничения поне до вторник и сериозно да анализирате за кои идеи има условия. От понеделник до четвъртък Девите да се огледат за сътрудници, да съобразят програмата си с тях не само за почивка, а и в часовете за работа. Някои са по-критични към харчовете, нека да пестят сили и време, иначе в сряда-петък дребни несполуки ще ги изнервят, може да започнат разправии с близките си. Преценявайте точно, вместо да вините другиго за своите грешки.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Това 7-дневие идва с много поводи за общуване с роднини и приятели, нищо чудно да искате помощ, да изяснявате отношения с най-близки. През уикенда Везните да се пазят от спорове, в понеделник да се готвят за тежки задачи, а усилията им може да останат бе признание. Не бързайте с тези изводи, вторник носи ненадейни шансове и в сряда-четвъртък пак ще трябва да се осланяте на съвети и съдействие. Петък е щедър на добри резултати, трудът ви не е бил напразен, време е за отдих и укротяване на емоции, справили сте се с пречките.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Това 7-дневие е напрегнато, късметът – непостоянен. Скорпионите да се мъчат думите им да не се разминават с дела, така гарантират и добри партньорства, и сериозен принос в начинания. В понеделник май не сте доволни от оценките на околни, във вторник – от дохода си или от условията за реализация на идеи. Спокойно, в сряда и четвъртък изяснявате фактите, планирате стъпки, търсите подкрепа. В петък ще упорствате в пряката работа, но замисли ще прокарвате с много такт, така привличате симпатии и последователи, авторитетът ви расте.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Динамичен, често и по-емоционален период, пестете време, сили и чувства още от събота. В понеделник Стрелците се устремяват към запознанства и дружба, във вторник енергичността може да ги подлъже да влошат отношения с близки. В сряда си изберете дали да се отдръпнете от колеги, познати и рода, или да влезете в по-остри спорове. В четвъртък и петък успокоявате нещата, привличате сътрудници, съюзници, съмишленици. Някои израстват в работата благодарение на покровител, да се пазят от всяко лицемерие в личните връзки.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Периодът е изпъстрен с пречки и поводи за спор, наложете си доста по-строга емоционална дисциплина. С лични проблеми може да се оправяте по-нататък. От събота до четвъртък група Козирози следва да бъдат подчертано сдържани към обкръжението си, възникват сериозни трудности. В понеделник някои са по-приказливи, нека да подхванат стари задачи и обещания, във вторник-сряда ще проличи колко работа ги чака и колко рискови може да са прибързаните и неточните решения. Май сте подценили някои неясноти, а и съвети за пестене.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Седемдневието е напрегнато, но успешно, от събота упорствате в използване и на най-малък шанс в работата. Понеделник ще накара Водолеите да последват желанията на близки за отдих, разнообразие. За мнозина от вторник до петък главната цел е повишаване на доходите, с добри съюзници могат да постигнат повече. В сряда обаче не слушайте всеки съвет, има ласкатели, те може да ви отклонят от деловите задачи, заради които оставяте на по-заден план домашни. Четвъртък е уморителен, в петък си осигурете пространство за анализи, отдих.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Кроите куп делови и лични планове отдавна, спънки през периода ще ви покажат: трябва да промените нещо. От събота до понеделник Рибите помагат на близки и колеги да се справят с техни грижи, печелят доверие, обич. До вторник-сряда си налагате още по-строга линия на поведение, не разкривате бъдещи проекти, но правите точна стратегия. До петък ще уредите финансови и административни въпроси. Някои мрънкат заради пречки, не се поддавайте на мрачните нагласи, ще се справите с трудностите, ще постигнете своята цел.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови