Хороскоп за 17 – 23 февруари от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 17 февруари 2018 в 00:00 39899 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Очертава се динамична и не много лека седмица, ала вие сте в настроение и няма да се притеснявате от епизодичните пропуски и несполуки. Доста Овни нагаждат идеите си според условията в деловата сфера, нужна им е и подкрепа от шефове, ще наблягат и на реклама. Някои кроят планове за печалби на гърба на екипа си, тази линия на поведение хич не е уместна. От сряда пречките са повече, но вие не се отклонявате от задълженията си, а на околните помагате само ако можете. Навярно към вас идва голямата любов, но не винаги бърза...

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

И за вас 7-дневието е динамично и напрегнато, но късметът е с вашия знак и леко ще преодолеете трудности и неразбиране, с което някои хора посрещат идеите ви. Телците да им простят, когато не са в час или не са склонни да помагат с работа, препоръки. Има и други, с които действате в синхрон, а и ще ви въведат в кръгове, по-перспективни за изявата и печалбите ви в бъдеще. В понеделник-вторник се колебаете кое как и с кого да правите, в четвъртък пречки - бол. Влюбените постигат хармония във връзката си сякаш без усилие.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Цяла седмица трябва да се пазите от изкушенията на егото – в любовта искате да се налагате, в службата се мъчите да блеснете, да печелите повече... По-тщестлавните Близнаци да не почват спор, ако ги предизвикват, да отклоняват нападките, даже най-несъстоятелните. От разправии няма файда, но могат да отвлекат вниманието ви от важни детайли в работата и да си докарате яд – от понеделник се очертават трудности, а в сряда сте готови да действате и съвсем сами по проекта. Даже той да е стар, добре подготвен, в петъкът ще се озорите.

РАК (21.06 – 21.07)

През тези 7 дни обърнете поглед към близки, в партньорствата не всичко е гладко. Някои Раци ще подминат темата, гонят делови постижения. Идеи си имате, но не сте най-последователни, а и трябва да се сработвате по-добре с колеги, сътрудници. От сряда най-стриктно уреждайте административни и финансови въпроси, споровете в понеделник не са твърде уместни. Упорството в работата ще е резултатно, можете да наберете кураж за извинение пред хора, които волно или неволно сте засегнали... Навярно вече сте им простили нещо?

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Това 7-дневие не е най-благотворно за начинанията ви, макар че идеите зреят отдавна и вече сте нетърпеливи. Лъвовете да не налагат мнение, до вторник поводите за спорове в кръга им са доста, но разправии с близки са неуместни. Бъдете искрени към колеги, партньори, познати, па и роднини, по-сигурно ще постигнете съгласие с обективност и принципност. От сряда подкрепяте планове на обичани хора, поддръжката между домашни и приятели е много ценна, помагате им да избегнат ненужен риск, окуражавате ги, ако се колебаят.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Предстои динамичен период, дано сте си изяснили какво и как да промените в деловата си изява, в лични отношения. Девите да бъдат по-гъвкави: в едни случаи разчитат на нови оферти за изява, във втори привличат колеги за борба с отдавнашни слабости в екипа, в трети търсят съдействие от влиятелни хора и даже от обществени органи, за да докажат правотата си. Бъдете предпазливи и от понеделник не се изтъквайте на преден план, в сряда не се месете в чужди разпри, в четвъртък ви изненадва подкрепа на шефове, а и на обкръжението ви.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

За вас – чудесен период, идва време на отдавна замислени дела, а упоритите ви усилия напоследък се увенчават с добри резултати. Везните влизат в дните на Великия пост сигурни в перспективите си, хармонизирали своите отношения с близки и колеги, готови да им помагате в напрегнати мигове, а и да рискувате в името на по-убедителна изява и печалба. Все пак внимавайте, във вторник трябва да се нагърбите и с чужди задачи, в сряда може и да не оценят вашия принос, в петък пречките са много. Но ще напредвате и заразявате с ведрост.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Това 7-дневие е динамично, но за вас носи изясняване на редица по- важни въпроси, удовлетворение от положени усилия, душевен мир. След Сирница Скорпионите ще положат максимално старание да избягват спорове с колеги, познати и даже близки, макар че някои от околните не вярват особено в новите им проекти. Тяхна си работа, от понеделник вие се стремите да уреждате точно финансовите въпроси, а и дълбаете по преките си задължения, за да постигнете целта, вместо да зависите от този и онзи. Часовете за отдих са само за любовта.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Готови сте да упорствате безкрайно, но да постигнете целите си. По-добре е Стрелците да анализират по-сериозно ситуацията, в редица случаи се инатят, а могат да променят подхода, да се насочат към по-ефективни начинания. При част от знака има силно влияние от лични неща: домашните спорове тежат на господата, дамите гъвкаво се оправят и със свои, и с проблеми на половинката. Та от събота не зацикляйте на дреболии, а решите ли да оправяте някой въпрос – действайте старателно. В сряда резултатите са ОК, петък обаче ви изненадва.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

През идващите дни проявете максимален такт и находчивост, за да избегнете противопоставяне в деловата сфера. Сега опонентите ви са в по-силна позиция, а може да заплетат и интриги. Козирозите няма да се отклонят от принципите си, но до вторник дискретността и търпението нека да останат определящи в поведението им пред колеги и шефове, а и сред роднини. В четвъртък и петък партньорствата ви ще се нормализират, можете да поемете спокойно и уверено по своя път независимо финансови и други изкушения. За любовни не е време.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

И вие трябва да се върнете към старите си идеи, реализирате ги добре, но има и подводни камъни. Водолеите да се държат нащрек, някои техни сътрудници не работят съвестно, а начинанията все още не са толкова ефективни, колкото обективните условия позволяват. Този уикенд ви изненадва с куп проблеми, в понеделник ще търсите услуги от близки, във вторник ще актуализирате плана си. Изкушавате се да действате самостоятелно, но от четвъртък стабилизирате перспективните партньорства. Обичат ви, ала не бързайте с трайно обвързване.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Напоследък много упорствате по деловите си задължения и резултатите са ОК. Рибите могат да разчитат печалби, но което е по-важно – и на повишение или повече свобода за начинания. От понеделник обаче бъдете по-предпазливи в харчове, приходите не идват толкова бързо, колкото ви се иска, а ако имате и съдружници... От вторник до петък доста неща стават бавничко, но пък се откриват условия да стабилизирате успеха, да се докажете като лидер. Някои са влюбени и май мислят за брак, семейните са водещата фигура сред близки.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови