Мохамед Салах след трилъра: Вкарахме три гола и се отпуснахме

OFFNews 03 октомври 2019 в 14:39 1810 0

Нападателят на Ливърпул Мохамед Салах призна, че мърсисайдци са загубили концентрация по време на мача от Група Е на Шампионска лига срещу Залцбург снощи.

Британците дръпнаха бързо в резултата с 3:0 след попадения на Садио Мане (9'), Анди Робъртсън (25') и Мохамед Салах (36'), но австрийците не се предадоха и сътвориха истинско чудо, като успяха светкавично да изравнят с голове на Хий-Чан Хуан (39'), Такуми Минамино (56') и Ерлинг Холанд (60'). Все пак Ливърпул вкара за четвърти път чрез Салах (69'), с което си взе победата и трите точки.

Като цяло и двата отбора задоволиха и най-претенциозните фенове на футбола, а египетската звезда остана доволен все пак от успеха.

"След като поведохме с 3:0 трябваше да вкараме още, но това не е толкова лесно, тъй като някак си естествено човек се отпуска.

Решихме, че сме си осигурили победата и загубихме концентрацията си, но все пак спечелихме, така че съм доволен. След като стана 3:3 наистина бе трудно, най-важното е, че всичко завърши добре и постигнахме целта си.

Много сме доволни, че Анди Робъртсън вкара, защото той винаги се раздава максимално и сега получи награда за усилията си, което много ни радва", каза Салах.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови