В Брюж се ядосват, че са изпуснали победата срещу Реал

OFFNews 02 октомври 2019 в 16:35 1257 0

Нападателят на Брюж Емануел Денис съжалява, че белгийците не са успяли да победят Реал Мадрид. Двата отбора завършиха наравно 2:2 в среща от Група A на Шампионска лига. Денис отбеляза два гола, а главен съдия на двубоя бе Георги Кабаков.

"Белия балет" изигра ужасно първо полувреме и губеше с 0:2, но след това успя да отговорят и да стигна до 2:2, което може и да е неприятно, но при всички положения не е фатално, тъй като мадридчани и Галатасарай имат по 1 точка, а Брюж е с 2 и битката за второто място е отворена.

"Всички си мислеха, че лесно ще ни победят. Но ние се подготвихме за този мач, повярвахме и имахме добро усещане. Поведохме с 2:0 и дори можехме да спечелим.

Малко съм разочарован, но в същото време се радвам, че взехме точка в мача със силен отбор", каза Денис.

Халфът на Реал Мадрид Каземиро пък похвали феновете на "белия балет" за подкрепата, въпреки усещането, че голяма част от тях по-скоро освиркваха и грачите, отколкото да ги подкрепят.

"В съвременния футбол няма лесни мачове и трябва да уважаваш съперниците. Имаха две положения и ни вкараха два гола през първото полувреме. Този резултат обаче ни дава надежди, въпреки че не бе това, което искахме.

Когато губиш с 0:2 започваш да прибързваш и да правиш грешки. Не мисля, че феновете ни бяха ядосани, напротив. Те ни подкрепиха до последно, като отдавна не бях усещал подобна подкрепа, тъй като не спряха да вярват в нас.

Важното е, че успяхме да отговорим през второто полувреме и с малко повече късмет щяхме и да спечелим, каза Каземиро.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови