Кой ще връща парите сега?

Ивайло Йолчев 19 юни 2017 в 15:32 5124 1

Решението на УЕФА да изхвърли ЦСКА-София от турнирите е толкова изненадващо, колкото снегът в София през декември. Всичко беше ясно след писмото на европейската централа, че този клуб не може да припари в Европа до лятото на 2019 година.

УЕФА не е български футболен чиновник, за да го купиш с остатъците от КТБ. Или да го изнудиш. Там хората не нарушават правилата си, защото те им носят милиарди оборот. Не Боби Михайлов, а Доналд Тръмп и Владимир Путин да направят пътека, все тази. Да не са луди да си режат клона сами?

Или са луди онези в Рейнджърс или Парма, че бъхтиха в селските групи, за да се върнат на картата? 

Кой обаче ще обясни това на хилядите честни привърженици на ЦСКА, които припознаха ЦСКА-София за своя отбор? Кой ще им признае, че са били нагло лъгани месеци наред? Защото повечето привърженици на "Армията" са абсолютно честни момчета и момичета. 

На техен гръб лидерите на "припознаването" го удариха на хубав живот. Ей, така, без да си мръднат пръста. Пийте и яжте, началникът черпи! Какво ще правят сега? Ще връщат пари ли? Защото друго трудно могат да върнат. Чест и дадена дума се връщат много, много трудно. 

А пари на ЦСКА-София ще трябват. Тези дни излизат и едни 8 милиона лева за емблемата.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12021

1

bls

19.06 2017 в 17:08

ПФК ЦСКА-София ЕАД възниква през юни 2016. На 17 май Чавдар (Етрополе) на Емил Димитров се трансформира в ПФК ЦСКА 1948. Десет дни по-късно ПФК ЦСКА 1948 изкупува 100% от ПФК Литекс и се преструктурира и прекръства на ПФК ЦСКА-София ЕАД. Т.е освен името цска новият субект няма нищо общо с футболен клуб цска, който и в момента в процедура по несъстоятелност.
 
X

Подкастът на OFFNews