Зам. главната прокурорка следена от тайнствен автомобил

Последна промяна на 12 юни 2013 в 08:47 1983 4

Ася Петрова Снимка: БГНЕС
Ася Петрова Снимка: БГНЕС

Заместник главният прокурор Ася Петрова е започнала собствено разследване на клеветническа кампания срещу нея.

Това обяви самата тя в ефира на Нова телевизия. Тя коментира твърденията в медиите, че е заплашвала свои колеги с уволнение заради разследването срещу бившия вътрешен министър Цветан Цветанов. 

Сочената за близка до бившия министър прокурорка заяви, че знае кой стои зад „тази кампания” срещу нея и ще обяви имената им, когато събере доказателства по това. „Тази компроматна война започна срещу мен още от времето на делото „Килърите”. Тя беше доста интензивна преди да стартират пледоариите по това дело”, заяви Ася Петрова. Тя твърди още, че от няколко дни мъже с автомобили я следят.

„Записала съм им номерата и съм ги предала в СДВР”, заяви Ася Петрова.

Петрова отрече твърденията, че е заплашвала с отстраняване свои колеги, които работят по разследването срещу Цветан Цветанов.

В ефира на Нова телевизия тя обясни, че производство срещу бившия вътрешен министър не влиза в ресора й. „Не познавам доказателствения материал по това дело и не зная кои са прокурорите, които работят по това дело. Не съм заплашвала тези прокурори, които и да са те”, заяви прокурор Петрова. Тя дори изрази съмнения, че тези твърдения в пресата са на прокурори.

„Това са твърдения на авторите на този материал, не на прокурорите. Написаното е едно абсурдно, клеветническо твърдение”, обясни тя.

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12.06 2013 в 12:14

Моля ви не ни занимавайте с тази дрисла .
Има достатъчно новини за коментар

12.06 2013 в 09:35

Брей че запознати хора коментират тук :) И психолози, и всякакви таланти...

12.06 2013 в 09:07

МЪРЛА.ФИЗИОНОМИЯ НА ОЛИГОФРЕН.ЩО ЗА ПРОСТАКЕСА Е ТАЯ?

12.06 2013 в 09:06

Оставаше и да си признае за оказван натиск и че е нечия любовница и щеше да убие коня с прашка.А,че тия писания са намеса в личния и живот е ясно.Както и когато се натискаш за звънец,се очаква да звъниш.Да си зам.главен прокурор не е звънец,а си е камбана.Даже и цвета на бикините ще кънтят.