Уволниха кметицата, която блъсна две деца

Последна промяна на 09 юли 2012 в 18:08 821 1

Оставката на кмета на район „Южен“ в Пловдив Павлинка Кацарова бе приета от градоначалника на Пловдив Иван Тотев.

Въпреки очаквания развой обаче бившата кметица се жалва пред БНР, че е жертва на несправедливост.

Малко преди 17 ч. в понеделник Кацарова депозира оставката си в Общински съвет. Решението ú бе прието охотно от кмета на Пловдив Иван Тотев, който ú пожела успех.

Въпреки очаквания развой, Кацарова се жалва пред БНР и заяви, че „ще се бори за истината, която е различна от досегашните версии“.

Бившата кметица призова медиите „да престанат да се занимават с нея“ и отказа да даде повече информация около оставката си.

Павлинка Кацарова реши да напусне поста си, тъй като е обвинена, че на 6 юли е блъснала две деца на тротоара и е избягала.

Още същия ден с писмо до медиите тя оповести, че ще депозира оставката си на 9 юли. „С цел да не се предизвикват спекулации и това да не се отрази негативно върху авторитета на ПП ГЕРБ и на Община Пловдив, подавам оставка, която ще депозирам в понеделник в деловодството на Общински съвет“, пише в изявлението си Кацарова.
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

09.07 2012 в 18:35

Така и не стана ясно блъснала ли е децата,ужулила ли ги е,говорила ли е с тях наистина?Една жена ,която си позволява да събуди куп въпроси,ако имаше отговорност, трябваше да слезе от колата и да потърси родителите на децата, и заедно с тях да отиде до здравно заведение!Тогава много въпроси щяха да не се задават в пространството,а сега ...негативното остава!