Убит е строителният предприемач Владислав Иванов (обновена)

03 юни 2013 в 13:45 8558 6

Строителният предприемач Владислав Иванов е убит в неделя следобед в жилището си. 

В понеделник от МВР обявиха, че в столичния квартал "Изгрев" е открит убит 44-годишен мъж, съобщи МВР. 

По информация на OFFNews става въпрос именно за Владислав Дочев Иванов, който е собственик на строителната фирма „Встрой" ЕООД, а също така и на „Встрой 08" ЕООД и „Встрой 12" ЕООД. „Встрой" е с регистрация на ул. "Никола Мирчев" 27 в кв. "Изток", непосредствено до сградата на руското посолство. 

Сигналът за инцидента е подаден в полицията около 18.40 часа вчера от съпругата му, която прибирайки се в жилището си, открила безжизненото тяло на съпруга си.

На мястото е изпратен полицейски и медицински екип, който установил, че по тялото на убития има порезни и прободни рани.

Тази сутрин е направен втори оглед на местопрестъплението. Работата по случая продължава. 
Случаят се разследва от сектор "Убийства" в СДВР.

Образувано е досъдебно производство.

До момента няма информация Дочев да е имал влошени бизнес отношения или заплахи за живота. Фирмата му се развива добре, като от създаването й през 2003 година досега е построила над 20 хил. кв. метра жилищни и офис сгради в кварталите "Младост", "Люлин", Зона Б5, бул. "Тодор Александров", производствени и административни сгради на бул. "Ботевградско шосе". Последните проекти на фирмата са две нови сгради в кварталите "Бояна" и "Княжево".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови