Трайчо Трайков за подслушванията: Беше публична тайна

Последна промяна на 25 април 2013 в 14:08 2113 1

Трайчо Трайков. Снимка: Twitter
Трайчо Трайков. Снимка: Twitter

“Факт е това, което казва Мирослав Найденов, че навремето в Министерския съвет сме се шегували и беше публична тайна, че сме подслушвани”.

Това заяви бившият министър на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков пред БНР по повод думите на Мирослав Найденов, че по заповед на Цветан Цветанов цялото правителство е било подслушвано.

Случвало ми се е да си оставя телефона в съседната стая докато имам разговори, заради опасения за подслушване", коментира още той.

Пред националното радио Трайков каза още "на шега", че подслушването на министри е  целяло "архивиране на работата". Според бившия енергиен министър фктът, че Найденов е вътрешно лице на ГЕРБ, означава, че може да се вярва на тази информация.

“Щом Найденов обаче е имал тази информация, по-добре щеше да е да я беше казал по-рано, защото сега вече тя може да се приеме като част от предизборната кампания“, допълни Трайков.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25.04 2013 в 15:24

Николай Слатински:
"Демокрацията е в опасност. Но не само тя. В опасност са не само умните хора и почтените. В опасност е България като модерна европейска държава", това каза специалистът по национална сигурност Николай Слатински по повод днешното изявление на бившия земеделски министър Мирослав Найденов, че всички министри на Борисов са били подслушвани от Цветанов. В момента е станало ясно нещо, което всички българи е трябвало да знаят отдавна.

Раково образувание - това е опраделението на Слатински за ГЕРБ. "Никога такава пасмина от антидемократи, зле образовани, ниско културни хора, типове с репресивна същност и мошеническо съзнание, лъжци и ловки манипулатори без каквато и да било ценностна система не се е докопвала до властта в България", поясни той.