БСП: Борисов е поръчвал СРС-тата, а Цветанов е изпълнявал

Нели Чолашка 25 април 2013 в 13:54 3721 4

Брифинг на БСП. Снимка: БГНЕС
Брифинг на БСП. Снимка: БГНЕС

Не вярваме в приказката за добрия Бойко Борисов, който не е знаел как Цветан Цветанов поръчва незаконни подслушвания - истинският поръчител е Борисов, а Цветанов е само изпълнител. 

Това обявиха на извънреден брифинг от БСП по повод интервюто на бившия земеделски министър Мирослав Найденов, в което той обяви, че Цветанов е слушал незаконно всички министри, включително и Борисов.

Мръсотията е направена от Борисов, а сега ще измие ръцете с Цветанов, коментира Антон Кутев. Бойко Борисов ли не знае какво се случва в МВР, попита той. Той припомни, че и двамата тръгват от полицията.

Евродепутатът Илияна Йотова прогнозира, че днес или утре Бойко ще се освободи от Цветанов като форма на спасителна акция.

Тя обеща да вкара темата с незаконното подслушване в Европейския парламент.

Илияна Йотова призова Бойко Борисов и Цветан Цветанов да напуснат да излязат от листите и да напуснат политиката, както и да се откажат от своя имунитет, за да може прокуратурата да стигне до истината за последните четири години.

Относно изявлението на Миро Найденов, че е скрил децата си в чужбина, както и подсъдимия бивш депутат от ГЕРБ Емил Димитров, Петър Курумбашев от БСП попита: "А къде да скрият децата си останалите български граждани?".

Според БСП действията на прокуратурата ще окуражат и други хора да излязат и да говорят за безобразията, които са вършени при управлението на ГЕРБ.

Тук може да видите целия брифинг на БСП:

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!