Quantcast

Студентите от ВТУ продължават окупацията на 321-ра аудитория

Последна промяна на 29 октомври 2013 в 20:07 1808 4

Великотърновският университет “Св. Св. Кирил и Методий”
Великотърновският университет “Св. Св. Кирил и Методий”

Студентите от Великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий" продължават окупацията на зала 321 и след проведената днес следобед среща с ректора и Студентския съвет.

Диалог на практика не се състоя, ректорът изказа своето мнение и напусна залата, съобщиха окупаторите за NOresharski.com.

Ето заявлението на студентите след срещата:

Уважаеми колеги,

Ние сме причината за срещата в зала Европа днес, на 29.10.2013 г. от 16.00 часа.

Официално заявяваме, че се разграничаваме от действията и изказаните мнения на Студентски съвет ИЛИ на която и да е организация, независимо от нейния характер.

Ние сме добросъвестни граждани на България и държим на позицията, която заявихме вчера.

Бяхме обвинени, че искаме да премахнем Държавата. Видяхме, че не е дошло времето за диалог, затова ние напуснахме залата. Поканихме ги, когато са готови, да дойдат при нас, вместо ние да ходим при тях. Бяхме готови да преговаряме в името на доброто на България, но разбрахме, че не е настъпил моментът.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

30.10 2013 в 03:46

Сорос ли ти сподели тази информация? Или Путеф?

29.10 2013 в 21:13

Само така, скъпи колеги!
Продължавайте окупацията и я разраствайте до размерите на целия университет!
Вие сте ни надеждата. Надеждата, която ние с непостоянството си провалихме когато бяхме млади като Вас. Моля Ви, не повтаряйте нашите грешки и не се отказвайте. Гонете червената проказа до дупка и не се връзвайте на евтините им ченгеджийски номера! Вие сте чисти, Вашата съвест е чиста. Те са тези, които трябва да се притесняват за запазеното си място в ада.

29.10 2013 в 20:44

Hahahah, estestveno, nali sme plateni :D samo che za razlika ot drugi, nito edin ot "okupatorchetata" nqma falshivi profili vyv facebook, ot koito da kleveti I da razprostranqva lyji. Pravete I govotete kakvoto iskate za nas, nie sme s chista syvest, a platenite se znae koi sa :)

29.10 2013 в 20:16

Студентчетата-оркопатори бягат от диалог.Само пробутват предварително съчинени някъде на друго място текстове. Това се очакваше. Пълна шашмалогия, нагласена отвън. Заработват си стипендийките за САЩ и Дребнобритания.