SMS-инструкции към администрацията: Отивайте на протест "за" Бойко

Александра Маркарян 20 февруари 2013 в 15:19 14110 30

"Покана" за протест в защита на Бойко Борисов. Снимка: БГНЕС

SMS-и и имейли с инструкции да отидат на протест в защита на Бойко Борисов и ГЕРБ и днес, и утре, 21 февруари, получават масово служители на администрацията на Министерския съвет, съобщи БГНЕС.

SMS-ите започнали да пристигат към 12.30 ч., когато на протеста пред Народното събрание в защита на Борисов имаше неколцина привърженици на ГЕРБ. За час-час и половина броят на хората пред НС се увеличи до към 500.

Съдържанието на SMS-ите е следното:

"Zdraveite! Molia vsi4ki, koito imat vazmojnost da otidat sega kam narodnoto sabranie v podkrepa na Borisov! Tova da se povtori I utre v 12H. Simpatizanti – sashto!".

("Здравейте! Моля всички, които имат възможност да отидат сега към Народното събрание в подкрепа на Борисов! Това да се повтори и утре в 12 часа. Симпатизанти – също!".).

Освен SMS-и се разпращат и имейли. Те "свикват" протест в защита на Борисов утре, 21 февруари, когато Народното събрание трябва да гласува оставката на кабинета.

От администрацията на Народното събрание пък разказаха какви са настроенията сред ръководството на ГЕРБ:

"Ръководството на Народното събрание тотално се е скрило и не иска да общува с никой. Те са като попарени, никой нищо не говори. Сигурно не са получили "тезиси за говорене по темата" от пресцентъра на ГЕРБ".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!