Резултати от анкетата: Присъдата срещу Pussy Riot е политически терор

Последна промяна на 01 септември 2012 в 17:10 1832 4

Присъдата от 2 години затвор за Pussy Riot е политически терор срещу противници на Путин, се казва в отговора с най-много гласове в анкетата на OFFNews.bg.

Този вариант е събрал 234 поддръжници или 34% от всичките 694 взели участие в анкетата.

На второ място е отговорът "Заслужават наказание, но 2 години е прекалено". Той има 219 гласа, което са 32%.

Доста след него е "Справедлива - извършиха светотатство". Този отговор на въпроса "Как оценявате присъдата на Pussy Riot" е получил вота на 107 души - 15%.

На предпоследно място е "Несправедлива - изкуството трябва да провокира". Поддръжниците на тази теза са 71 или 10%.

В дъното по популярност е отговорът "Справедлива - даже им е малко на тези платени американски слуги". Този отговор е привлякъл достатъчно 9% от гласувалите или 63 човека.

Вдясно вече има нова анкета, в която всеки може да вземе участие. Тя е посветена на темата, която клати държавата ни в последните 2-3 седмици, а именно - скандалните обществени поръчки и това какви всъщност трябва да са те.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

02.09 2012 в 12:54

Ако приемем, че събитието можем да оприличим на една "художествена гимнастика" при първо ансамблово съчетание с ощавено пиле и вагина, второ ансамблово съчетание с мъжки топки на гол задник и трето ансамблово съчетание с маски и църковна утвар - то би следвало от оценката на журито да се премахне най-високият и най-ниският резултат.
По този начин ще отпаднат двата неадекватни въпроса за "политическия терор" и за "платените американски слуги", които оформят двете крайности при оценката на журито. Тогава нещата отиват по местата си и получаваме една реална оценка.

01.09 2012 в 22:13

Да видим... Двата въпроса, в които пише, че заслужават наказание (единия "справедлива", другия че заслужават, но 2 години е много) събират 107 + 219 = 326 гласа

Другите два отговора, които ги защитават (политически терор и несправедлива) събират 305 гласа.

Забележете, че пропускам глупавия отговор, в който пише, че "им е малко, защото са платени американски слуги". Просто не заслужава да бъде в тази анкета, защото е несериозен. Но ако и него вземем - още 63 гласа в подкрепа, че заслужават наказание.

Та господа, имате интересна интерпретация на резултатите от анкетата... Доста грубо и еднозначно заглавие при доста шарени отговори...

01.09 2012 в 20:00

Поредно предвзято мнение, г-н Йончев. Сложете всички проценти за и против за да видите, че не сте прав! За всички останали вижте този материал - http://rus.apollo.lv/novosti/ctoronnikam-pussy-riot-grozit-do-trekh-let-tyurmy-za-aktsiyu-v-sobore-kelna/527914

01.09 2012 в 18:30

То, хубаво, ама май парите за писане колко велики и какви борци за свобода са някои си вагини, май са свършили. Та пишман журналистите по цял свят внезапно са прогледнали. Сега ще дадат 3 години на някъв недоразбрал, който направил някви глупости в тяхна подкрепа, в Кьолнската катедрала. А иначе и французите, освен немците, кой знае защо са забелязали че това е било свинство, и съобразиха да похвалят руския съд. Понеже не искат това да се случва и в техните храмове, едва ли им е домиляло за руските.
А работата тръгна от Форбс, прочее, и от заявлението на някой си Едуард Кох, бивш кмет на Ню Йорк, конгресмен, и ястреб, който може да бъде обвинен в какво да е, само не в русофилство. После работата беше подкрепена от изтрезнелия Дейли Мейл.
В цялата история смешното е, че защитниците на ония вандали, сега кой знае защо няма да скочат да ги защитават отново, ами просто ще се направят че не са чули.