Реформаторският блок представя целите си

Последна промяна на 07 юли 2013 в 09:30 2579 3

Радан Кънев. Снимка: БГНЕС
Радан Кънев. Снимка: БГНЕС

Петте партии, които се обединиха в „реформаторски блок“, ще оповестят в неделя принципите си и дългосрочните си цели.

Десният реформаторски блок включва ДСБ, „Зелените“, „Движение България на гражданите“, Народна партия „Свобода и достойнство“ и „Синьо единство“.

Новото обединение беше обявено преди около седмица от лидера на ДСБ Радан Кънев. Тогава той обясни, че амбицията на реформаторския блок е не само да влезе в парламента при следващите избори, а и да се бори за първото място.

Лидерът на „Синьо единство“ Христо Панчугов призова в петък към новото обединение да се присъедини и СДС. В събота новият председател на СДС Божидар Лукарски посочи, че партията ще участва в синия блок, без да има претенциите да е водеща или да бъде водена. Смятаме да запазим своята идентичност. По-тежко не е било, но СДС има история и е запазена марка от 1989, заяви Лукарски.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

07.07 2013 в 15:01

Знаете ли колко ми дреме за този ''реформаторски блок'' нали са много велики,да се оправят. Когато ние искахме тяхното обединение,не ни чуваха,сега аз нито ги виждам,нито ги чувам,нито ми дреме за тях.

07.07 2013 в 14:22

Да се включат Оранжевите земеделци и известните граждански организации! ДСБ се изчисти от стари моцуни, трябва същото да направят и другите партии! Кунева, Вълчев, Зеленогорски, Прошков, хора он Синьото единство и др. СДС избаха ново председател, но замастниците са същите! Там не трябва да се мяркат Сотиров, Хрлистов, Марков и други. В евентуалните листи трябва да се запишат хора - лица от протестите, хора и с имена и титли, познати културни дейци и общественици!!! Новото 43-то Народно събрание да бъде в съкретен мандат с една от главните цели да подготви провеждането на избори ва Велико събрание, което да промени Конституцията!!

07.07 2013 в 14:09

Целите са ясни - крадене до дупка.