Протестиращи: Цачева ни отряза, продължаваме с бунта

Елица Мартинова 06 март 2013 в 16:52 2562 9

Цецка Цачева. Снимка: БГНЕС
Цецка Цачева. Снимка: БГНЕС

Продължаваме с протестите. Поставихме исканията си, оказа се, че нищо не е прието и няма да бъде прието.

Това заявиха представителите на протестиращите в кулоарите на парламента след двучасовата си среща с председателя на НС Цецка Цачева.

„На срещата стана ясно, че времето е минало. Разбрахме се, че сме пред разпускане на парламента и че цялата власт е в ръцете на президента. Председателката каза, че не може да има корекции в Изборния кодекс, нито, че може да има санкции за ЕРП-та. Тя се мотивира с това, че Европа няма да позволи да има санкции към ЕРП-та. Тя не се ангажира с нищо, единственото оправдание е, че времето вече е минало”, обясни Перица Аврамов, който е представител на протестиращите от палатковия лагер пред парламента.

Той бе категоричен, че разговорът с Цецка Цачева не е обезкуражил гражданите и бунтът ще продължи.

„Продължаваме с протестите. Искаме президентът да има достатъчно яснота кой ще сложи в служебния кабинет. С протестите си отново казваме, че партиите трябва добре да си пресметнат какво правят“, каза Аврамов и допълни, че хората настояват за промени в Изборния кодекс.

Георги Калоферов, който също бе на срещата с Цачева, призова всички протестиращи в страната да се обединят, за да координират общи демонстрации и стачки.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!