Познайте дали е виц или истина

15 юни 2013 в 17:10 21130 13

Протест в София срещу Пеевски. Снимка: Сергей Антонов
Протест в София срещу Пеевски. Снимка: Сергей Антонов

Току-що правителственият пресцентър разпространи съобщение за нови назначения на кабинета "Орешарски".

Братя Галеви ще бъдат предложени за овакантения от Делян Пеевски пост председател на ДАНС. В мотивите пише, че те са най-подхоящи в борбата срещу наркотрафика и биха спомогнали за издигането на международния авторитет на Службата, благодарение на връзките си с партньорски служби от Южна Африка.

Централата на ДАНС ще бъде преместена в село Ресилово, а Сашка Васева е получила финансиране по Програмата за развитие на селските райони за написване на химн на ДАНС.

По информация на OFFNews парите още не са постъпили в сметката на Дупнишката Мадона, тъй като обществената поръчка е била аргументирано обжалвана от щатния химнописец Веселин Маринов.

Владо Кузов, доскорошен депутат от "Атака", получава Агенцията за закрила на детето. "Това е стъпка към по-голяма и дълбока близост между младите момчета и институциите", пише в мотивите.

Любен Дилов - син ще бъде назначен за говорител на Орешарски. За да не дразни електората, доскорошният съпартиец на културния министър Петър Стоянович, ще смени името си и вече ще се казва Любен Дилов - червен.

Здравният министър Таня Андреева губи поста си, заради уклончивата си позиция по отношение на цигарите. Тя ще бъде заменена от Андрей Слабаков.

С решение на новия зам.-образователен министър Мукаддес Налбант се правят промени в учебната програма по литература. Вместо поемата на Гео Милев, където се казва, че "Септември ще бъде май", като задължително четиво влиза фейлетонът "Юни ще бъде април" на отдел "Хумор, сатира и забава" към "Партиздат".

----------

P.S.: След като най-краткият виц "Делян Пеевски става шеф на ДАНС" се оказа истина, редакцията не смее да се ангажира с коментар за автентичността на изпратения ни правителствен документ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!