Politikat.net изпитва политиците (Видео)

Последна промяна на 08 юли 2012 в 20:45 2781 4

Симеон Дянков (в гръб), Цветан Цветанов (до него), Бойко Борисов (на фотьойла) и блогърите Асен Генов (вляво) и Константин Павлов - Комитата.
Симеон Дянков (в гръб), Цветан Цветанов (до него), Бойко Борисов (на фотьойла) и блогърите Асен Генов (вляво) и Константин Павлов - Комитата.
Създателите на сайта Politikat.net Асен Генов и Константин Павлов - Комитата изпитаха днес политиците за това кой кои от своите обещания е изпълнил. Срещата им беше с премиера Бойко Борисов, вътрешния министър Цветан Цветанов, финансовия министър Симеон Дянков и министъра на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев. Двамата блогъри, създатели и на Фондация "14-ти януари" записаха целия си разговор с политиците и няколко часа по-късно го пуснаха за гледане в интернет. Част 1:
Част 2:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

09.07 2012 в 07:45

Лъжат по безобразен начин, просто нямам търпение да изгледам след първата част.
Дянков твърди, че към края на мандата дълга няма да е нараснал. Да, ама външния само, а момъкът всяка година тегли вътрешен, за да си покрива бюджетните дефицити. Така, че спестени лихви няма да има - те ще отидат за покриване на вътрешния му дълг.

09.07 2012 в 00:54

Нямам време и желание да гледам целия запис. Но ако боко набляга на самохваленето, а двамата блогъри наблягат на мълчанието, то съм напълно съгласен с Явор.

08.07 2012 в 23:16

Съгласен с Явор. Гениален ход на Борисов, който по този начин опитоми преди време и Иво Инджев, а сега и тези двама блогъри. На фона на написаното за Борисов от страна на други блогъри, самият факт, че канят само двама, които вместо да мълчат засрамено за това "признание", се хвалят с него, е показателен.

08.07 2012 в 22:37

С това си "препитване" вие май станахте проправителствена медия. Дадохте трибуна на самохвалствата на Борисов, като че ли не ги чуваме непрекъснато по ТВ. Управляващият "елит" ви използва най-брутално за реклама на управлението на ГЕРБ! ....Има опасноост да загубите доверието ми! А май и на доста други!