Пловдивският театър готов да спре работа заради студентите

Последна промяна на 28 октомври 2013 в 16:47 1345 3

Пловдивският драматичен театър обяви готовност за стачка.
Пловдивският драматичен театър обяви готовност за стачка.

Актьорите от Пловдивския драматичен театър са готовност да започнат ефективна стачка в подкрепа на протестиращите студенти.

В декларация, цитирана от БНР, актьорите обявиха, че застават зад исканията на студентите за оставка на правителството и провеждането на предсрочни парламентарни избори.

"Подкрепяме студентите, които се обявиха срещу цинизма, некомпетентността и арогантността на политическия елит", пишат актьорите. Те добавят, че ако не бъдат чути исканията на протестиращите, са готови и на ефективни протести.

 От тази вечер декларацията на артистите от Пловдивския драматичен театър ще бъде четена пред публиката след всяко представление.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29.10 2013 в 07:12

Като са толкова демократи и толкова принципни, защо пловдивските артисти не се присъединят към исканията за оставка на МАМИН ВАНЮ. Или неговите зулуми и далавери и записаните идиотизми не са предмет на техните демо въжделения. Или се подчиняват на болшивиката заповед на карловския пиандурник Муфтата. Той като има да си плаща борчове към МУТРАТА ТИКВОНИЙ, да се оправят двамата. Защо да е за моя сметка и за сметка на много други хора?

28.10 2013 в 18:41

:) Браво

28.10 2013 в 17:09

Всички стачкуват. След като видяхме позорните комунистически акции как няма да стачкуваме.
хахахха