Нови атаки от Миро Найденов: Цветанов се е закачил като пиявица за Бойко

25 април 2013 в 17:09 2028 2

Мирослав Найденов пие една студена вода. Снимка: БГНЕС
Мирослав Найденов пие една студена вода. Снимка: БГНЕС

"Цветанов се е закачил като пиявица за Бойко, вреден е за него. Силният ход на Бойко ще бъде да се освободи от Цветанов. Той прояви политическа воля и мъжество, когато подаде оставката на правителството - нека да прояви мъжество и сега!"

Това каза бившият земеделски министър Мирослав Найденов пред Bulgaria-news, които се свързаха с него след скандалното му интервю пред bTV тази сутрин. В първото интервю Найденов обяви, че Цветанов Цветанов е подслушвал всички министри, те са го знаели и са се криели, за да си говорят.

Във второто интервю Найденов сподели, че подслушването и политическото воайорство е вървяло през целия преход, но трябва да се приключи веднъж завинаги.

Той разказа отново, че бил емоционално разтресен, когато полицаи започнали да обикалят около сградата, в която живее , показвайки негова снимка и разпитвайки съседите дали "познават този човек".

Пред bTV той каза, че е извел децата и съпругата си в чужбина, за да не бъдат стресирани от евентуален обиск на апартамента. Но пред Bulgaria-news обяви, че апартаментът му бил обискиран, полицаите ровили дори в играчките на малката му дъщеря.

След този психически тормоз Найденов подал молба дъщеря му, която в І клас, да бъде освободена от училище, а в събота качил на самолета нея и съпругата си. Голямата му дъщеря от 2 години учи в чужбина.

По думите на Мирослав Найденов бившият вътрешен министър Цветан Цветанов е запазил влиянието си върху висшето ръководство на МВР.

Той отрича да работи за БСП и Сергей Станишев с днешните си изявления.

"Не съм ортак на Станишев, дядо ми е убит от комунистите. Не съм и срещу ГЕРБ. Партията ще тръгне нагоре, ако бъде отстранен Цветанов", коментирал още Найденов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!