Муса Палев: Няма да дам оставка

Последна промяна на 29 юни 2013 в 19:08 2489 3

Муса Палев
Муса Палев

Не мисля да подавам оставка на този етап, заяви областният управител на Благоевград Муса Палев от ДПС, чието назначение предизвика масови протести.

Това, според него, означавало "предателство на България.

„Аз съм отговорен човек и съм приел това задължение пред правителството на България и пред премиера Пламен Орешарски. Ако те ми поискат оставката на секундата напускам. Ако с нещо уронвам престижа на страната, на областта или на някой друг също не бих стоял и една секунда повече”, коментира Палев, цитиран от агенция "Фокус".

На фона на нестихващите ежедневни протести, когато демонстрантите го търсеха в кабинета му, а служителки обясняваха, че Палев го няма, самият той обясни, че през това време работният процес протичал нормално и всеки ден е бил в областната управа.

Той отрече да са изнасяни неправомерно документи от областната администрация, за да му бъдат предавани.

„Това просто не е необходимо, защото аз всеки ден минавам от там. Ако все пак се наложи да бъдат изнесени документи, за да бъдат разписани - има си ред с протокол, който трябва да се спази, тъй като все още нямам заместници, но това не се е налагало досега”, каза още областният управител Муса Палев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

30.06 2013 в 01:43

По принцип ние, между Кюстендил и Дупница смятаме благоевградчаните за диви варвари (ако да си имат американски университет) и като знаеме това предлагама не Муса Палев по добре да си оди кротичко. Щото това не му е Дупница където първо ще му кажат "извинете" и тогава ще го натепат или Кюстендил където първо ще го натепат и после ще му кажат "извинете". Не, това е Благоевград. Ще го натепат и ще го пцуят. Това е положението.

29.06 2013 в 20:43

Ще дадеш чадо, ще дадеш. Само може да си избереш дали по лесния или по трудния начин.

29.06 2013 в 19:31

Е като си толкоз отговорен, чувал ли си думата "морал". Понеже сега ще кажеш че си много морален, да те питам учил ли си история?
Тогава не те ли е срам да се мотаеш там?
Като си такъв мъж - кво правиш в женската баня?