Млади социалисти и Станишев записаха БСП за изборите

Елица Мартинова 25 март 2013 в 14:58 1660 1

Сергей Станишев внася подписи, Снимка: БГНЕС
Сергей Станишев внася подписи, Снимка: БГНЕС

Червеният лидер Сергей Станишев, в компанията на 122-ма млади социалисти, регистрира БСП за предстоящите избори.

Председателят на Столетницата бе придружен от 122-ма души. Броят им бе символичен и равен на възрастта на БСП.

От левицата внесоха 21 000 подписа в Централната избирателна комисия – три пъти от необходимите за регистрация. Станишев изрази увереност, че данните на гражданите са валидни и БСП няма да има проблем с регистрацията си. По думите му през последните няколко дни се е вихри надпревара за това кой колко подписа ще внесе в ЦИК.

„Партията на ГЕРБ явно не е разбрала, че не е необходимо да внася подписи на всички, които смятат да гласуват за тях“, заяви шеговито Станишев в коментар на факта, че миналия понеделник от ГЕРБ се регистрираха първи в ЦИК, внасяйки 55 000 подписа.

Председателят на левицата подчерта, че най-важното на предстоящите избори е да отстрани една вредна власт, която продължава да управлява и в момента, замаскирана като служебен кабинет.

Станишев заяви, че БСП ще се бори да е първа политическа сила след изборите, която да изкара наяве резултатите от управлението на ГЕРБ.

На 26 март ще се проведе заседание на Националния съвет на БСП, на което ще бъдат обявени и обсъдени предложенията за водачи на листите. Ще бъдат разгледани и местата за гражданските квоти.

Окончателният вариант на листите ще бъде готов следващата седмица.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!