Мирослав Найденов: Може да има и гей компромати, очаквам още записи

08 юни 2013 в 18:18 5858 9

Мирослав Найденов. Снимка: Сергей Антонов
Мирослав Найденов. Снимка: Сергей Антонов

Възможно е да има компромати на хомосексуална основа, събрани чрез незаконни подслушвания - така се контролират политици и общественици.

Това заяви в интервю за Нова телевизия бившият земеделски министър Мирослав Найденов.

Надявам се повече хора да добият смелост сега и да разкажат за преживяното, каза той.

Бившият вицепремиер Симеон Дянков беше обект на интензивно следене и подслушване, съобщи Найденов.

Факт е, че имаше скандал около нерегламентирано подслушване на мой колега. Детайли от ежедневието на този министър бяха достояние на хора, на които не би трябвало да бъдат, посочи Найденов.

Именно заради използването на СРС-та за следене на членове на кабинета "Борисов" често се стигало до скандали, защото определени министри разбирали, че службите навлизат в личното им пространство. В такива случаи страстите трябвало да укротява самият Бойко Борисов, разказа Найденов.

Той твърди, че записът на скандалния разговор между него, Бойко Борисов и Николай Кокинов в Банкя е направен чрез мобилния му телефон - "със съответен софтуер и това е извършено от структури, които би трябвало да не съществуват".

Тук въпросът е: Колко такива записи има, не само на мен с бившия премиер, колко такива записи има, които да бъдат активирани, когато някой се осмели да каже "царят е гол". Нищо чудно в следващите дни да пуснат друг компромат по мен, смята Найденов.

Не знам кой с какво и кого държи. Знам едно - аз никога няма да коментирам бившия премиер Борисов. Защото е бил премиер. Ние всички влязохме там заради него, заяви бившият земеделски министър.

Страх ни беше тогава не от това, че ще изгубим министерските си постове, а от това, че Цветанов имаше цялата власт на тази машина, която можеше да те смачка, както стана с лекарите от Горна Оряховица, заяви още Найденов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!