Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Легия „Антимафия“: Не се поддавайте на провокации

16 юни 2013 в 19:29 5047 18

Протеста в София срещу кабинета
Протеста в София срещу кабинета "Орешарски". Снимка Николай Хаджигенов

Бъдете изключително внимателни на протестите, за да не бъдем отново използвани от престъпните и олигархични групировки, домогващи се до властта.

Това се казва в позиция на Легия "Антимафия" по повод протестите в София и страната. 

Според организацията има опити недоволството на хората да бъде използвано от "неразградените ударни групи на падналата мутро-олигархична власт."

"Знаем, че мнозинството от протестиращите срещу правителството на БСП и ДПС не желаят връщането на организираната престъпна група ГЕРБ, затова Ви призоваваме да бъдете максимално бдителни срещу всеки опит за провокация и предизвикване на безредици. Целта на тези безредици е да се прикрият престъпленията извършвани в България в изминалия 4-годишен период.

Информацията и множеството сигнали, достигащи до нас, са достатъчно обезпокоителни и сме убедени, че се готви окървавяване на мирния ни протест. За нас е ясно, че ще бъдат вкарани в действие всички възможни средства и ще бъдат организирани хора от футболни агитки с цел България да бъде изправена пред гражданска война.

Призоваваме г-н Орешарски като премиер на България и директорите на правоохранителните органи в България да не се поддават на провокации и да изпълняват задълженията си единствено съобразно законите на България! Приятели, бъдете нащрек!", се казва още в позиция, изпратена до медиите.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews