Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Костов: Борисов и Цветанов са разпоредили подслушването

17 април 2013 в 08:51 3136 5

Иван Костов. Снимка: БГНЕС
Иван Костов. Снимка: БГНЕС

Няма кой друг освен Бойко Борисов и Цветан Цветанов да са поръчали подслушванията. Това заяви в интервю за Нова телевизия лидерът на ДСБ Иван Костов тази сутрин.

"Това са предположения, но те са основателни, защото няма кой друг да възложи това. Но прокуратурата е тази, която трябва да изнесе данните за това кой е възложителят и какъв е мотивът."

"Моят колега от ДСБ Димитър Бъчваров се пошегува като каза, че ако са подслушвали господин Костов, управляващите нямаше да допуснат да изпаднем в тази криза. Очевидно не са слушали от гледна точка на съдържание", коментира още бившият премиер и финансов министър Иван Костов.

Според него са необходими конституционни промени, които да върнат върховенството на закона. У нас сега има върховенство на администрацията, на монополистите, на организираната престъпност.

В същото време, този скандал няма такъв отзвук в страната, какъвто има в медиите. Обедняването, а не подслушването е най-големият проблем и е лековато по време на изборна кампания хората да бъдат занимавани с подслушвания и взаимни обвинения, вместо към тях да бъдат отправени послания за това как може да се преодолее бедността, коментира Костов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!