Quantcast

Костов: Борисов и Цветанов са разпоредили подслушването

Последна промяна на 17 април 2013 в 08:51 2238 5

Иван Костов. Снимка: БГНЕС
Иван Костов. Снимка: БГНЕС

Няма кой друг освен Бойко Борисов и Цветан Цветанов да са поръчали подслушванията. Това заяви в интервю за Нова телевизия лидерът на ДСБ Иван Костов тази сутрин.

"Това са предположения, но те са основателни, защото няма кой друг да възложи това. Но прокуратурата е тази, която трябва да изнесе данните за това кой е възложителят и какъв е мотивът."

"Моят колега от ДСБ Димитър Бъчваров се пошегува като каза, че ако са подслушвали господин Костов, управляващите нямаше да допуснат да изпаднем в тази криза. Очевидно не са слушали от гледна точка на съдържание", коментира още бившият премиер и финансов министър Иван Костов.

Според него са необходими конституционни промени, които да върнат върховенството на закона. У нас сега има върховенство на администрацията, на монополистите, на организираната престъпност.

В същото време, този скандал няма такъв отзвук в страната, какъвто има в медиите. Обедняването, а не подслушването е най-големият проблем и е лековато по време на изборна кампания хората да бъдат занимавани с подслушвания и взаимни обвинения, вместо към тях да бъдат отправени послания за това как може да се преодолее бедността, коментира Костов.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

18.04 2013 в 15:22

Цецо Милиционера спиране няма. Слуша ги всичките наред. Стига толкова безнаказана престъпност и милиционерщина!

18.04 2013 в 10:30

Договорът за тока, онзи с гаранциите от милиарди, е подписан от Костов. Договорите за присъединяването на толкова зелена енергия ги подписа Бойко (или поне администрацията му). Тройната прие шантав закон за присъединяването на зелена енергия, но това можеше много лесно да бъде променено, ако на някой не му бе изгоден техния вариант. Така че, хайде стъпете на фактите, като говорите. То бива, бива емоция и психополитиканстване, ама поне да се базира на нещо, а не само на фантазия.

18.04 2013 в 05:47

А бре Иване, а бре Костов, ти единствен от политическия елит още от началото разбра, че народът не се интересува от подслушванията, защото му се налага да търси начин да оцелее. И че целта за максимално раздухване на скандала предизборно е на Сергейчо и на БСП да се осигури изборна победа, па била тя дори и само с един глас. Защо тогава така гламаво се хващаш на всяка не чак толкова хитра закачка в тази насока, та да те използват като маша за своите изцяло користни цели, както са направили и тук?
Или и ти си се хванал на номера на Станишев със задгробен, натежал от грижи за народа и за бъдещето на България глас, да каканиже, как ако не спечели изборите, България ще отиде по дяволите? Но забравя, че далаверите по негово време стриктно се деляха по принципа 8 : 5 : 3 и че именно по негово време е подписан и е станал неотменим договорът за тока, който ни заробва за милиарди?
Извинявай, но така се излагаш като истински политически кифладжия!

17.04 2013 в 15:07

Цветанов доказа, че който не е престъпник в ГЕРБ, е милиционер подслушвач! Отвратително – тези хора ни управляваха 4 години и пак искат. ГЕРБ надминаха и КГБ.

17.04 2013 в 14:21

На 12 май с бюлетина № 27!