Кой ще строи партията на Кунева

Елица Мартинова 04 юли 2012 в 14:42 1433 0

Лидерът на
Лидерът на "Движение България на гражданите" Меглена Кунева, Снимка: БГНЕС

На брифинг в сряда лидерът на „Движение България на гражданите“ Меглена Кунева представи официално секретарите на Националния съвет на партията, които ще работят за изграждането на нейните структури. По време на първото заседание на новата формация за секретари са избрани Йонко Грозев, Людмила Елкова и Калин Томов.

Националният съвет на партията е избрал юриста Грозев за координатор на външните и вътрешни контакти на партията. Основно негово задължение ще е да осигури сътрудничество между новата политическа формация и организациите от неправителствения сектор.

Данъчният и финансов експерт Людмила Елкова ще бъде отговорна за изграждането на управленската програма на „Движение България на гражданите“.

Организационен координатор на партията ще бъде Калин Томов. Като основен приоритет той изтъкна сформирането на млад екип, който да не е обременен от досегашна политическа принадлежност.

По време на брифинга бяха ясно заявени и приоритетите на новата политическа формация – образование, здравеопазване и администрация.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews