Й. Цонев към М. Миков: Обади се на Йовчев, вече е блокирано всичко

Владимир Йончев 31 юли 2013 в 19:17 8687 33

Плажна революция на 31 юли, в 48-ия ден на протести срещу правителството. Снимка: Сергей Антонов
Плажна революция на 31 юли, в 48-ия ден на протести срещу правителството. Снимка: Сергей Антонов

"Иди се обади на Йовчев, вече е блокирано всичко. Това е бавене, за да ни блокират вътре в парламента. Да не пита после ама аз не знаех."

Това каза на парламентарния шеф Михаил Миков депутатът от ДПС и шеф на бюджетната комисия Йордан Цонев забравяйки, че микрофоните на парламента още са включени.

Репликата беше записана от БНР.

Тя беше казана малко след 16:30 часа днес, веднага след като депутатите бързичко решиха да прекратят заседанието на парламента, защото пред сградата вече се събираха все повече хора.

Така те избегнаха повторението на безсънната нощ и обсадата на парламента от 23 юли, въпреки че току що бяха гласували удължаване на заседанието до приключване на разискванията за бюджета.

Вече цяла седмица анонимни слухове се твърдят, че именно Йордан Цонев е бил  смелчагата, който е настоял депутатите да бъдат изведени с белия автобус, въпреки десетките хиляди обградили парламента.

Слуховете към момента не са потвърдени по никакъв начин, а вътрешният министър Цветлин Йовчев публично заяви, че поема част от отговорността.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!