Дора Янкова: Протестът вече звучи като заколение на крава

Последна промяна на 01 август 2013 в 09:35 6389 46

Дора Янкова Снимка: БГНЕС
Дора Янкова Снимка: БГНЕС

"Днес са много рехави, има друга атмосфера. Като че ли колят крава - такива звуци издават". Това каза на влизане в парламента депутатът на "Коалиция за България" Дора Янкова.

Думите й дойдоха само секунди, след като тя бе освиркана на входа. Веднага след нея в парламента влязоха депутати от "Атака", които също отбелязаха със задоволство, че протестиращите са намалели.

Към 9 ч демонстрациите пред Народното събрание наистина не са многолюдни както обикновено. По бул. "Цар Освободител" са се събрали около 15-20 души. На пропускателния пункт през барикадите до "Александър Невски" също няма много хора. В градинката до СУ, откъм входа на парламента, има  също 15-ина души.

Вчера народните представители съвсем не бяха така уверени в затихването на протестите. От страх да не бъдат блокирани поредна нощ на работното си място, те приключиха набързо пленарния ден, без да приемат промените в бюджета.

След края на заседанието, без да знае, че микрофоните са включени, Йордан Цонев от ДПС призова председателя на НС Михаил Миков да се обади на вътрешния министър.

"Иди се обади на Йовчев, вече е блокирано всичко. Това е бавене, за да ни блокират вътре в парламента. Да не пита после ама аз не знаех", бяха думите на Цонев.

За утре, 2 август, в интернет се разпространява инициатива "#ДАНСwithme 50 - ВЗЕМИ СИ 1/2 ден и изпрати депутатите в ОТПУСК ДО ИЗБОРИ".

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15.08 2013 в 08:04

Не крава ,а кравешко лаино е тази другарка...

14.08 2013 в 19:23

Моля те не Омирай, че няма кой да заклеймява кметове, за чиито "кражби" (кой знае защо) никой не е сезирал компетентните власти!?!

01.08 2013 в 16:05

все едно не знаем че протестите вече изкуствено се държат само и само да ги има.

01.08 2013 в 15:38

Не се ядосвайте.
Не е градивно.
Страх ги е и от бавния огън.
Трябва да запазим жарта на протеста до септември, когато ще трябва да ги опечем окончателно.

01.08 2013 в 14:04

m/ :D

01.08 2013 в 13:55

Щерката на Митко Цонев псува протестиращите
Във връзка с готвената за понеделник окупация от...http://daniivanov.blogspot.com/2013/08/blog-post_7534.html

01.08 2013 в 13:45

Дора абсолютно нищо не неправи Смолян! Реконструкцията на пешаходната зона стана благодарение на Томислав Донче на който тя лично благодари при стартиране на проекта! Водния цикъл на града бе по проект защитен още по времето на екипа на предходния кмет Киряков. Тя само налапа обществените поръчки и раздаде от баницата на изключително близката и бургаска фирма "Понс холдинг"!!! Това е! С любов от Дора за Смолян!!! Смолянчани още помният и високите местни данъци от нейно време!!!

01.08 2013 в 13:29

Окраде града!
Остави милиони неизплатени задължения, в това число към доставчиците на детските градини, даде с пряко договаряне на ПОНС изпълнението на водния цикъл за 80 милиона, а когато испанския надзор отказа да подпише акт 15 го пребиха като куче пред хотела, в който беше отседнал.
Даде поддържането на осветлението на фирма свързана с Димчо Михалевски, купи 3 ситроена от Автомотор Пловдив, където в съвета на директорите е г-жа Попсавова, която като кака Дорана е от село Момчиловци.
Племенниците и се сдобиха с по няколко апартамента в комплекс построен от Георги Панайотов, който от своя страна закупи парцел отреден за озеленяване,след което взе една чанта пари от добросъвестни работещи хора и им остави абсолютно нищо, защото терена и правото на строеж бяха ипотекирани в полза на банка.
Няма повече от 50 работни дни в самата община за два мандата, тъй като постоянно висеше на Позитано.
Има ли смисъл да продължавам да изброявам.