И TV7 спря излъчването към Булсатком

Елица Мартинова 12 януари 2013 в 13:44 4434 8

TV7
TV7

TV7 спря да предава програмите си към оператора Булсатком, съобщиха от медията.

„След продължилото повече от две седмици извиване на ръце от страна на Булсатком споразумение не беше постигнато. Вместо преговори Булсатком непрекъснато отлагаше развръзката във времето и накрая ни предложи арогантна оферта сами да се изключим от предлаганите пакети“, пишат от TV7, които спряха да подават сигнал към оператора от 00.00 ч.

В сряда медията даде краен срок до 11 януари на доставчика да приеме условията на новия договор за излъчване на телевизията за 2013 г.

„Нашата оферта към Булсатком е за справедливи пазарни взаимоотношения, които да отрязват текущите рейтинги и пазарните дялове на TV 7 и Super 7. От началото на годината до момента излъчваме без договор в интерес на вас, нашите зрители, за да получавате качествени новини и публицистика. Досега всички компромиси от наша страна бяха в изключителен икономически ущърб на телевизията и сме мотивирани само от защита на правата на нашите зрители“, обявиха в сряда от медията.

От началото на годината клиентите на Булсатком са лишени и от каналите на bTV Media Group, а причината отново е липсата на сключен договор.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови