ГЕРБ агитират пенсионери с безплатни екскурзии

Последна промяна на 05 юни 2012 в 17:41 1417 1

Снимка: БГНЕС
Снимка: БГНЕС
ГЕРБ организира безплатни екскурзии за пенсионери в Габрово. Един от последните турове бил до Рупите. Около 50 души от пенсионерски клуб пътували до местността и нощували в бунгала срещу символичната цена от 6 лева на човек, съобщиха читатели на OFFNews от Габрово. Това е нескопосан опит за купуване на гласове на избиратели, коментира председателят на ОблС на БСП – Габрово Николай Григоров. Екскурзиите отдавна не са тайна в Габрово. Още миналата година, преди изборите, ГЕРБ организираха такива екскурзии , каза Григоров пред OFFNews. Може да е законно, но не е честно. И е много грозно. Тези хора идват и при нас и при другите партии и казват: „Вижте, ГЕРБ ни водят на екскурзии. Вие няма ли да ни заведете?“, обясни шефът на местните социалисти.
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

07.06 2012 в 11:14

Възрастни хора отидоха на екскурзия, благодарение на ГЕРБ-Габрово
28-05-2012

Близо 60 души от третата възраст от Габрово ходиха на екскурзия със съдействието на местната структура на ГЕРБ. Хората избраха да посетят Рупите и Рилския манастир. Някой от тях не бяха напускали града повече от десетилетия.
Местната структура на ГЕРБ подпомогна и участието на Вокална група „Настроение“ към НЧ “Габрово-2002“ на Еврофолк фестивал “Жива вода“, град Хисаря. Фестивалът ще се проведе през юни.
ГЕРБ - Габрово подкрепи военноинвалидите
11-05-2012

За втора поредна година ГЕРБ - Габрово подпомогна военноинвалидите и ветераните от войните да отбележат 9 май и Деня на българската армия – Гергьовден. В знак на почит и уважение членовете на Клуба на военноинвалидите и членовете на Съюза на ветераните и военноинвалидите в България поднесоха цветя на Паметника на загиналите във войните. Цветя от името на ГЕРБ - Габрово поднесоха общинските съветници Хилда Цвъркалева и Цеца Данаилова. След тържественото поднасяне на цветя военноинвалидите и ветераните от войните продължиха с празнична среща-обяд, организирана от ГЕРБ - Габрово.
ГЕРБ - Габрово отново подпомогна възрастните хора
09-05-2012

ГЕРБ - Габрово даде възможност на възрастните хора в града да отидат на концерта на Веселин Маринов. От ГЕРБ възрастите хора от певчески групи, от Клуб „Веселие”, Клуба на инвалида и Дневния център за стари хора получиха билети за концерта, който ще бъде на 10 май. На концерта ще присъства и народният представител от ГЕРБ Цветомир Михов.
ГЕРБ - Габрово подпомогна участието на габровски певчески групи в Гюргево, Румъния
26-04-2012

Вокална група „Надежда” и Хор „Старопланинско ехо” с диригент Стефка Карапенева взеха участие в престижен Международен фестивал на църковната музика в румънския град Гюргево, благодарение на местната структура на ГЕРБ, която подпомогна певческите групи с транспортните разходи.
Песните на габровските групи са били силно аплодирани, а ръководители на други групи дори са поискали партитурите. Вокална група „Надежда” и Хор „Старопланинско ехо” се завърнаха с диплом и плакет с лика на Христос.
ГЕРБ - Габрово отбеляза празника на жената с членовете на Клуба на инвалида
13-03-2012

Местната структура на ГЕРБ в Габрово празнува заедно с Дружеството на инвалида празника на жената и зарадва хората от Клуба с празнична почерпка. Макар и дни след самия празник членовете на Дружеството изпълниха залата с присъствието си и с празнично настроение.
Общинският съветник и организационен секретар на ГЕРБ - Габрово Хилда Цвъркалева пожела на жените да запазят красотата си и младежкия си дух, а мъжете да ги ценят и им благодари за топлото посрещане.
За празничното настроение се погрижи вокална група „Надежда” с ръководител Стефка Карапенева към Дружеството на инвалидите. Групата специално поздрави гостите, тъй като членовете й не бяха забравили, че благодарение на представителите на ГЕРБ миналата година успяха да пътуват до Перник и да участват в Международен фолклорен фестивал на инвалидите, откъдето се завърнаха с множество награди.

ГЕРБ – Надежда с инициатива в подкрепа на възрастните хора
04-06-2012

Териториалната структура на ПП ГЕРБ в столичния квартал Надежда изпрати възрастни хора от ПК Зора на заслужен отдих в село Синеморец. Към морето от клуба на ПП ГЕРБ - Надежда тръгнаха 43-ма души. Повечето възрастни хора се вълнуваха много и споделяха, че не са могли да си позволят такова удоволствие години наред. Организирането на мероприятието е поето изцяло от районната структура и включва специален автобус за отиване и връщане, както и резервация в хотел в село Синеморец. Екскурзията ще трае 5 дни - от 04.06 - 09.06.2012г. Така ПП ГЕРБ - Надежда отбелязва началото на лятото


С подкрепата на ГЕРБ възрастни хора от дома във Фатово посетиха Гърция
01-05-2012

26 възрастни хора от дома във Фатово и 20 жители на с. Полковник Серафимово посетиха Гърция. Екскурзията се организира от кметския наместник Михаил Василев и общинските съветници от ГЕРБ Мариана Сивкова и Борислав Георгиев. Посещението в Гърция се осъществи и с подкрепата на областния ръководител на ГЕРБ Николай Мелемов. Групата първо посети църковния комплекс при Порто Лагос, след което разгледа старинната част на Ксанти и девическия манастир, сгушен в полите на Родопа планина.
„Доста от по - възрастните хора си спомниха своето детство, когато са били на 10-15 години и са ходили със своите близки на търговия в Ксанти. Някои от тях са живели там за определен период от време. Повечето споделяха спомени, свързани с Искеча (Ксанти) или Кимерия. „Щастието, което виждах в техните очи, ми беше достатъчно,“ разказа развълнувано след екскурзията Михайл Василев.
Общинската съветничка Мариана Сивкова, която придружаваше групата, заяви, че ГЕРБ винаги ще подпомага социални дейности и контакти, които съдействат за активното дълголетие и оказват оздравително въздействие върху възрастните хора.