Quantcast

ДПС героизира Пеевски

Последна промяна на 15 юни 2013 в 16:35 4255 9

Камен Костадинов Снимка: БГНЕС, архив
Камен Костадинов Снимка: БГНЕС, архив

"Мъжка постъпка. Очевидно, виждайки опитите да се дестабилизира държавата, господин Пеевски  показа, че има отношение към държавността и е готов да се оттегли. Това е просто съобразяване с мнението на обществото, господин Пеевски показва култура на европеец. Без значение че натискът е некоректен, той показва, че за него мнението на гражданското общество е важно."

Това заяви зам.-председателят на парламентарната група на ДПС Камен Костадинов пред dnevnik.bg по повод отвореното писмо на Делян Пеевски, в което той заявява готовност да се оттегли от поста председател на ДАНС след многохилядните протести само няколко часа след избирането му от Народното събрание.

Според Костадинов сега парламентът ще намери начин да излезе от ситуацията и въпросът как точно ще стане това не вълнувал много хора.

"Посланието му има политически смисъл и точно по каква процедура парламентът ще преразгледа решението си вълнува много малка част от обществото, посочи още той. По думите му има много случаи, в които Народното събрание с едно решение е сменяло предходно свое решение", каза той.

Пеевски имал амбиция "да се случат добри неща в сектор "Сигурност" и можел да допринесе за това по много начини, дори и да е шеф на ДАНС.

Постъпката на Пеевски целяла недопускане на дестабилизация на държавата.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16.06 2013 в 22:29

До vn:
Как какви - истински ибрици и еничари. От най-качествените гъзоблизци

16.06 2013 в 12:29

ДПС турска партия, а членовете и с български имена??? Какво става тук...???? Какви са тези ???

16.06 2013 в 07:52

Пеевски положи клетва и е съвсем законен шеф на ДАНС. Той просто трябваше ад се подаде оставката. Вместо това чака парламента да върне назад процедурата. Така е, защото изпада от Народното събрание.

16.06 2013 в 02:41

Господин Пеевски го видяхме да показва европейска култура от трибуната на парламента ,така че никой не се съмнява в неговата ерудираност :)

15.06 2013 в 19:52

Какво друго им остава...

15.06 2013 в 17:42

Не забравяйте, че кочината ДПС е творение на архитектите от ДС, а те са майстори на пъклени планове и конспирации. Етническите турци агенти на ДС са били (и още са) най-преданите, най-сигурните. Чрез тях те си осигуриха гласовете на турското малцинство. За да не изглежда чиста етническа партия, там бяха внедрени и шепа български "бизнесмени" като Йордан Цонев (Данчо ментата), Христо Бисеров, Делян Пеевски, Камен Костадинов...

15.06 2013 в 16:58

Герой в очите на ДПС или не- нас не ни интересува! :)

Интересува ни крайният резултат и той ни удовлетворява.

Оттам-нататък, обаче... има още много какво да се желае от това "правителство" и да не се отпускаме, ами да гледаме напред: още кадри плачат да проявят своята "култура на европейци" час-по-скоро!!! :)

15.06 2013 в 16:48

Нагли, по-нагли, най-нагли, БСП, ДПС.

15.06 2013 в 16:47

Абе ДПС уж беше турска партия, пък всички най- корумпирани БЪЛГАРИ поеха политическото й ръководене??