Quantcast

Ден 103: Пореден конфликт около ГЕРБ (снимки)

Последна промяна на 24 септември 2013 в 21:52 6895 38

Протестът: ден 103 Снимка: Сергей Антонов
Протестът: ден 103 Снимка: Сергей Антонов

С нови разправии между фенове и противници на ГЕРБ бе белязан 103-ият протест срещу кабинета на Пламен Орешарски. 

В шествието от Министерски съвет до Народното събрание участваха около 400 души. Протестиращите носеха много плакати срещу премиера Орешарски, правителственото мнозинство и задкулисните им ментори. Разправиите пред паметника на Цар Освободител бяха провокирани от плакат, който включваше и ГЕРБ в редиците на проблема, а не на решението. В острата размяна на реплики се включиха трийсетина човека от двата "лагера".  Протестът завърши без други инциденти малко след 20.30 часа. 

Вижте ден 103 през обектива на Сергей Антонов. 

  

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

26.09 2013 в 13:18

И Борисов и Костов-дърти комуняги.

25.09 2013 в 13:37

Това са казионни "протестиращи", които ще обслужат интересите на същата тази мафия срущу която "протестират"! Същите тези "протестиращи" подкрепиха правителството на Орешарски точно на 14.06.2013г. няколко часа след като Пеевски беше избран, същите тия "протестиращи" поискаха Вяра Анкова да бъде уволнена и на нейно място да бъде назначен ВИД директор!!! Тези "протестиращи се прилепват към обществено значими каузи с цел след време да се легитимират като "истинскити" протестиращи!
Имат връзка с депутата от БСП Таско Ерменков, с Ал.Петров, Бареков, Павел Чернев и Петното!!!

Относно мафията, тя започва от майката на всички злини "Съдебната система", начело с гГлавна прокуратура, Конституционния съд и ВСС!!! Аз лично съм за 100% мажоритарни избори за прокурори и съдии!

25.09 2013 в 12:26

Модерна монетарна теория - ала кемп трейлс олигофрени са. Дали са пълни откачалки или спонсорирани не знам. То в момента няма партия която да не плаща на някой нещо да прави, покрай гражданските протести.

25.09 2013 в 12:23

Внимавай, щото количествата газ които изпикаваш, заплашват руския монопол и твоите братушки може да те светнат скоро ;)

25.09 2013 в 12:22

като каза кофа, тури си една между краката, че не си спрял газ да пикаеш от известно време. Ся кво става? Ше работи ли правителството или чакаме Фатака да се върнат от екскурзията която станишев им подари?

25.09 2013 в 12:21

Ти си далеч от категорията на нормалните хора. Иначе тия с плаката са комунистите от ММТ. Не съм сигурен дали някой ги спонсурира или са тотални олигофрени, като ония с кемп трейлс.

25.09 2013 в 11:45

Някой разпознава ли човека с очилата на главата от снимки 19 и 21. Струва ми се че го виждах и през февруарските протести - доста активен в опитите си да откаже хора от протеста. Пак ще кажа - този вид плакати слагащи Костов, Борисов и другите, които се водят с дясно мислене може само да откаже хора, техни привърженици, от това да ходят на протести. Смятам че тези с този плакат са провокатори на бсп и дпс - те правят подобни акции - разделяй и владей. А това, което ме води до мисълта, че са провокатори-хора на бсп и дпс е физиономиите на хората, които носят плаката (доста нахални физиономии) и изработката на плаката. До сега няма такива скъпо струващи плакати.

25.09 2013 в 11:09

Никога не съм мислил, че протестите могат да свалят мафиотското правителство, да не говорим за промяна на цялостната ситуация, в която мафията управлява независимо от това, кой е на власт. Но те биха могли да са в началото на едно осъзнаване -- какво стана, кой го направи, как, защо, с чии пари и в чий интерес и т.н. Вместо това виждам един плакат, според който Цв.В. е в периферията на мафията, а Иван Костов -- в самия й център. Нямам някакви особени симпатии към Костов, нито очаквам от него нещо друго освен да бъде достоен пенсионер, което той и прави. Но ако върви по този път, протестът рискува да стане част от механизма, с който сменихме грамотния с полуграмотен, за да го сменим с неграмотен, за да го сменим с Борисов, за да го сменим с Бареков, за да го сменим с...

25.09 2013 в 09:09

+++

25.09 2013 в 09:09

Тези в парламента няма да си заминат, каквито и протести да има. Няма нищо случайно. Всичко е предварително нагласено. Ами вземете, че прочетете "Световната конспирация", малко поне да ви светне. Всички революции и преврати си приличат, 1:1. Има задкулисие не само в БГ, а на много по-високо, световно ниво. Там се решава кое правитекство да падне и кое да е на власт. Мъчно ми е за България, хубава страна - прост народ.