Банда келешчета от ЦСКА преби двама в Sofia City Center (снимки)

Владимир Йончев 09 декември 2012 в 17:20 16048 26

Едно от пребитите момчета в Sofia City Center минути след инцидента
Едно от пребитите момчета в Sofia City Center минути след инцидента

20 души от агитката на ЦСКА пребиха двама непознати младежи в "София Сити Център". Репортер на OFFNews.bg стана свидетел на инцидента. Той се разрази в 16,52 часа на третия етаж на мола в "Лозенец", там където са масите на "Макдоналдс", "KFC", "Ола" и "Българска кухня".

Мястото беше пълно с хора, главно малки деца и майки.

Младежите явно бяха дошли доста преди това и на малки групички, защото никой не забеляза идването им.

Всичко се разигра за секунди. Заради скупчването на много хора не се видя ясно какво става и това бе причината  хората по масите да не могат да реагират.

По-късно един от пострадалите разказа, че към масата, където са седели трима приятели на възраст 24-25 години, са се приближили няколко души и са ги питали от кой отбор са. Те казали, че не се интересуват от футбол.

За около половин минута настъпи суматоха. Изведнъж много момчета от съседните маси, на които не им личеше, че се познават, взеха столове и тръгнаха към тримата младежи. Главата на единия бе пукната и изтече много кръв.

Вторият бе ударен с бутилка от бира през лицето. Лицето му е жестоко нарязано, а цялото пространство пред ресторантите беше в капки кръв. Третият от компанията отнесе няколко удара със стол, но не пострада сериозно.

Хората в мола се опитаха да хванат побойниците, но те успяха да ги изблъскат и да изтичат надолу по ескалаторите.

Охраната на мола пристигна 6 минути след инцидента и отказа дори да се опита да заключи вратите.

Първа медицинска помощ оказваха клиентите и персоналът на ресторантите.

Полицията пристигна повече от 20 минути след боя. Пристигналите на място трима полицаи веднага се обадиха и поискаха да дойде линейка, която да закара пострадалите във ВМА.

Според клиентите на мола някои от побойниците са имали отличителните знаци на ЦСКА.

Самите пострадали казаха, че никога не са ги виждали. Те предполагат, че са ги объркали с други членове на вражеска агитка.

Трите пострадали момчета са с къси прически и на вид приличат на футболни запалянковци. Те обясниха, че никога не са ходили на мач, а от накъсаните им обяснения стана ясно, че са много далеч от футбола.

Началникът на охраната на мола отказа да предостави на OFFNews записа от охранителните камери. Предполагаме, че полицаите ще го изискат, питайте тях да ви го дадат, каза той.

OFFNews вече се обърна с молба към полицията да ни предостави записа, за да може всички да видят лицата на побойниците.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!