"Анонимните" свалиха за няколко часа сайта на ТИМ

10 март 2013 в 22:05 13465 14

"Анонимните" свалиха tim.bg

"Анонимните" свалиха за няколко часа днес сайта на ТИМ (tim.bg) "в памет на един смел и доблестен човек - Пламен Горанов".

"Операцията нямаше да бъде осъществена успешно без подкрепата на "Анонимните Румъния, Япония и Унгария", съобщи близкият до движението сайт wikianonbg.com.

В съобщението на "Анонимните" се посочва:

"Днес беше свален сайт на ТИМ - мислим, че причината за това е ясна на всички. Искаме държавата да е на гражданите, а не групировките да си имат държава. Не може законите да се правят само и единствено в името на малцина корпорации и всичко да се прави с цел да се облагодетелства тези няколко дружества, като им се разпродава всичко на безценица под предтекста, че държавата е лош стопанин и не може да стопанисва имуществото си. Считаме, че държавата не е лош стопанин, а просто няма контрол и щом управляващите не може да стопанисват националното богатство, както и да осъществява контрол над бизнеса за спазването на добрите търговски практики, то следва да си ходят, както и ТИМ, ЛУКОЙЛ,ЕРП - та, Топлофикация, газификационните дружества, дори и държавните монополи, в които потъват милиарди – НЗОК и БНБ (станала слуга на банките, рекетиращи родния бизнес и гражданите). Тази операция бе направена и в памет на един смел и доблестен човек - Пламен Горанов. Човекът, пръв казал една публична тайна, която задейства лавината на протеста.

Пламене, твоето дело не е забравено и винаги ще помним посланието ти – сега един сайтовете на ТИМ е свален"

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!