Волен пак се сби. Той: Бях предизвикан (видео)

"Минава някакъв и ми казва: Ей, боклук. И аз ставам и му шибвам два шамара"

Георги Ангелов 14 декември 2021 в 20:55 13369 0

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров отново се забърка в скандал и бой в центъра на София. Във видео, публикувано от Недко Кръстев във Фейсбук, се вижда бившият дългогодишен депутат и общински съветник Волен Сидеров в центъра на "екшън", блъскане, размяна на удари и крещене между група мъже. 

Във видеото се чува как Сидеров крещи: "Научи български". 

Пред OFFNews Сидеров потвърди, че е участвал в инцидент тази вечер.

"Аз постоянно се бия с някого, да. Защо това Ви смущава, аз не мога да разбера. Аз съм известен хулиган. Всеки, който ме предизвика, всеки, който ми каже нещо по мой адрес - неприятно, позорно, обидно..."

Той обясни, че е бил предизвикан: "Минава някакъв и ми казва: Ей, боклук. И аз ставам и му шибвам два шамара. Ако иска да се оплаче от мен. Ако иска да подаде жалба в СДВР, в новото МВР на Рашков...", каза Сидеров.

"Винаги, когато някой ми каже нещо обидно, аз реагирам. Искам извинение, ако няма извинение, се бия. Това е положението", обобщи Сидеров. 

„Работя до 8 ч. вечер, за да може като изляза на улицата в центъра на София да гледам това. Да, Волен Сидеров е „бияча“. Потърпевшият е чужденец отседнал в AirBnb. Сигурно като се прибере в родината си ще разкаже, че в България е много хубаво. Срам ме е къде живеем на моменти“, пише Недко Кръстев, под публикацията си във Фейсбук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови