Волен с пистолет в парламента, пазят го шестима (снимки)

Последна промяна на 28 юни 2013 в 09:15 10059 41

Волен Сидеров пристига въоръжен с пистолет на работа в парламента. Снимка: Булфото
Волен Сидеров пристига въоръжен с пистолет на работа в парламента. Снимка: Булфото

Депутатът и лидер на "Атака" Волен Сидеров дойде на работа въоръжен с пистолет тази сутрин. Той влезе в сградата на парламента, ограден от шестима души. С "Айде разкарайте се, бе!" той изгони журналистите, които се опитваха да му зададат въпроси отвън.

Сидеров пристигна в 8,45 ч. - 15-ина минути след началото на протеста пред плътно заградената от ленти и полицаи сграда на Народното събрание.

50 метра преди входа на НС срещу "Св. Александър Невски" на помощ на Сидеров се притекоха шестима души.

Тяхната задача не бе да го пазят от протестиращите, които са от другата страна на сградата, а да отблъснат журналистите, които бяха наобиколили националиста.

"Айде разкарайте се, бе", бяха единствените думи, които Сидеров процеди към репортерите.

Вчера лидерът на "Атака", позволил си да нахлуе в сградата на БНТ, за да търси сметка от ръководството на телевизията как отразява протестите, дойде на работа с палка.

Днешният парламентарен ден започна заради отсъствието на ръководството на НС. В 9.10 ч. ги нямаше и председателя Миков, и заместниците му Мая Манолова и Христо Бисеров. В кулоарите на парламента пък червеният депутат Янаки Стоилов пък се отби в стаята на "Атака", за да "покани" депутатите на заседанието. Работата на парламента започна в 9,15 ч., след като националистите (но без Сидеров) влязоха и регистрираните народни представители бяха 128. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29.06 2013 в 13:43

Усъвършенстващ се лицемер. В един момонт ще стане късно и неловко за всички, които продължават да толерират политическата аномалия Сидеров. Спешен план за ликвидация поради непоправим дефект. "Моля, гласувайте. Прекратете гласуването. Предложението е прието." СПЕШНО!
http://prikachi.com/images/168/6181168v.jpg

29.06 2013 в 00:25

Конституционния съд е последната надежда.....както сме тръгнали ще станем 2-ра република в СССР ...а то няма такова...нищо ние пак.

29.06 2013 в 00:14

А. "... ми вчера обиколихме центъра..." - МИ кои сте Вие?
Б. "…народа не иска тези улични циркове..." - НАРОДЪТ е правилно - сещам се кой сте МИ НИЕ - спазвайте българската граматика - все още е официална.
В. А какво искате Вие Майстор Балкански? Не разбрах в коя ложа сте МАЙстор?

28.06 2013 в 22:33

не е врно сидеров каза че те нямат право да хвърлят твърди предмети по депутатите щото това е заплаха за живота и здпавето на хората и нарушава закона полицията бездейства щото още се подчинява на цвъки

28.06 2013 в 21:18

Сидеров, че е луд, луд е, ама Бойко е мутра и рекетьор.Предпочитам Орешарски пред Борисов.Кой ще спечели новите избори? Ако Бойко се върне във властта, всички протестиращи трябва да се считат за гербаджии. Радан Кънев ще спаси България, но е още рано.

28.06 2013 в 20:05

България е на последно место в Европа!!! А къде да бъде, след като очевидни идиоти провокатори се разхождат по телевизии и медии, водят шайки престъпници, атакуват журналисти и полици и за награда се поставят, като шефове(!!!) на комисии в парламента!? Цялото това безобразие се наблюдава от иначе много активния гл. прокурор Цацаров с непонятно благодушие? Повече от очевидно е, че червено - виолетово - черната тройна коалиция го държи здраво за топките...

28.06 2013 в 18:36

You pull any of your crazy shit with us, you flash a piece out on the lanes, I'll take it away from you, stick it up your ass and pull the fucking trigger till it goes "click.
Jesus Quintana

28.06 2013 в 18:12

И не беше с пистолет, а с десантен Калашников, от сгъваемите, като на Спецназ, и позлатен - сигурно му е подарък от джуджето в Кремъл...

28.06 2013 в 18:01

На тоя като падне правителството трябва да му правим #thankyoubolen хаха
Този дебил утрепа и последната надежда на новата тройно-четворно магфиотска коалиция.

28.06 2013 в 17:03

Най-после една умна приказка. Бъркат в енергетиката и като свършат, ще си дигнат чукалата (и сърповете). И след оставката на вампира ще се събудим с едни закончета, на основата на които в двата-три месеца до следващите избори ще видите какви договори ще са нацвъкани. И къде ще потече още грешна народна пара.
Тогава, ах тогава, ако Конституционният съд касира изборите ще стане шоу. Въпреки че по закон касирането не обезсмисля решенията на парламента, всяко едно от тях може да бъде преразгледано от същия съд. Ама е ужас работа.
Размечтах се, но времената са такива...