Започват редовните продажби на Huawei P60 Pro и Mate X3

OFFNews 22 май 2023 в 16:19 8352 0

Снимка

Huawei P60 Pro

Лидерът в мобилната фотография Huawei P60 Pro влиза в редовни продажби в България на препоръчителна цена 2349 лв. или със съответните абонаментни планове на мобилните оператори. Той се предлага в два атрактивни цвята - седефено Rococo Pearl и матово черно.

Иновативният лек, тънък, сгъваем флагман с голям екран – Mate X3, се предлага с гръб от тъмнозелена веган кожа на препоръчителна цена 4299 лв. или със съответните абонаментни планове на мобилните оператори.


Фотографският лидер Huawei P60 Pro


Носител на TIPA WORLD AWARD за най-добър фото смартфон на 2023-а година и водач в рейтинга за мобилни камери на световноизвестната лаборатория DXOMArk, новият представител на емблематичната серия P оправдава и най-високите очаквания за дизайн и фотография. През периода на предварителните му продажби в България той е закупен от два пъти повече потребители в сравнение със серията P50 през миналата година. От днес той влиза в редовни продажби у нас и е готов да посрещне очакванията на потребителите за едни изпълнени с красиви, запечатани като снимки и видеа, спомени. За това се грижи неговата Ultra Lighting Camera с много висока светлочувствителност, автоматично регулируема физическа бленда F1.4-F4.0 и RYYB SuperSensing сензор. Моделът прави истински пробив в телефото фотографията с нощно виждане в лицето на бленда F2.1 в перископната телефото камера. Основната, широкоъгълната и телефото камерата на Huawei P60 Pro са физически разположени в конфигурация, наречена Eye of Light, а мощността им да „виждат“ и улавят светлината бе демонстрирана по време на състоялия се непосредствено след европейската му премиера Фестивал на светлините LUNAR в столицата.

Huawei P60 Pro се предлага на българския пазар в два уникални цвята - класическо черно в пясъчен мат, който не оставя пръстови отпечатъци, и Rococo Pearl, с перлена текстура, получена по иновативен производствен процес от естествен минерален прах. Той създава жилки и нюанси, чиято комбинация е различна за всяко едно устройство.

И двата цветови варианта на Huawei P60 Pro идват със свръхустойчивия дисплей с ексклузивното за бранда Kunlun Glass покритие, IP68 устойчивост на прах и вода, 4815mAh батерия и поддръжка на 88W HUAWEI Super Charge.

Huawei Mate X3 - нов стандарт за елегантност при сгъваемите смартфони с голям дисплей

Huawei Mate X3 е олицетворение на иновациите в материалите и технологиите, които поставят нов стандарт за това колко лек, тънък и надежден може да бъде един сгъваем смартфон. Той тежи едва 239 гр и има профил от 11,08 мм в сгънато и 5,3 мм в разгънато състояние, най-тънкия Type-C компонент в индустрията и IPX8 рейтинг за водоустойчивост. Оборудван е с 6.4-инчов 3D OLED външен Kunlun Glass дисплей и 7,85-инчов вътрешен сгъваем OLED екран, при който са използвани устойчиви на удар флуидни материали. Изключителната устойчивост на устройството му носи и първите двойни петзвездни сертификати от SGS в Швейцария , а TÜV Rheinland му дава два сертификата , за точност на цветовете и прецизна цветна проекция.

Huawei Mate X3 идва още с мощна батерия от 4800 mAh и графенова охладителна система с кръстосани панти за по-добро разсейване на топлината. Камерата му е базирана на технологията Ultra Vision XMAGE, с 50 MP Ultra Vision основна, 13 MP ултраширокоъгълна и 12 MP перископна телефото камера, която поддържа 5x оптично увеличение и 50x цифрово увеличение. Основната камера и телеобективът на HUAWEI Mate X3 идват с високо светлочувствителния RYYB сензор, който генерира живи изображения, дори в слабо осветена среда.

Huawei P60 Pro, както и Huawei Mate X3 са базирани на третия по големина магазин за мобилни приложения в света, AppGallery. Бързорастящата колекция от глобални и локални приложения там се разделени в 18 висококачествени и богати категории, включително навигация и транспорт, новини, социални медии, финанси, развлечения и други. Съществено място заемат приложенията на българските банки, мобилни оператори, развлекателно съдържание, платформи за пазаруване и много други.

Цени и наличности

HUAWEI P60 Pro се предлага на препоръчителна цена от 2349 лв. в А1, Виваком, Yettel, Технополис, Техномаркет, Зора и избрани партньори на дистрибутора Polycomp.

HUAWEI Mate X3 във версията Dark Green Vegan Leather се предлага на препоръчителна цена от 4299 лв. в А1, Виваком, Yettel, Технополис и Зора и избрани партньори на дистрибутора Polycomp.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови