Започват продажбите на HUAWEI nova Y90 с 6.7-инчов HUAWEI Edgeless FullView Display, в комплект с Huawei Band 7 и застраховка на дисплея

OFFNews 18 юли 2022 в 12:31 9937 0

Huawei

Снимка Huawei

Huawei

Най-новият смартфон на Huawei – HUAWEI nova Y90, идва с емблематичния Space Ring дизайн и атрактивни параметри като 6.7-инчов HUAWEI Edgeless FullView Display1, мощна батерия с капацитет 5000mAh2 и 40W HUAWEI SuperCharge3 зарядно, 50MP тройна AI камера и капацитет за съхранение от 128GB4. До 14 август новият смартфон ще се продава в комплект с най-новата смарт гривна Huawei Band 7 и допълнителна застраховка на дисплея, а опаковката включва и силиконов протектор за гърба.

Space Ring дизайн, 6.7-инчов HUAWEI Edgeless FullView дисплей

Камера модулът на новия HUAWEI nova Y90 следва идеята за междузвезден портал в пространството в научно-фантастичните филми. Вътрешната рамка е матова с въздействащи слоеве от светлини и сенки. Останалата част от задния панел е с леко пясъчна текстура, напомняща блещукането на скреж на слънчева светлина, в Midnight Black, Crystal Blue или Emerald Green цвят.

HUAWEI nova Y90 предлага още 6.7-инчов HUAWEI Edgeless FullView дисплей с честота на опресняване до 90 Hz5 и 270 Hz опресняване при докосване, което гарантира гладка и интуитивна употреба дори при игри. Ултратънките рамки на дисплея са едва 1.05мм6, което дава съотношение на екрана към тялото от 94%. За по-колям комфорт при четене, екранът на HUAWEI nova Y90 поддържа функции като гладко димиране, режим Eye comfort и режим E-book.

50MP AI Triple Camera с иновативни функции за социалните мрежи

Младите хора често споделят своите преживявания в социалните мрежи и видео платформи. HUAWEI nova Y90 поддържа функциите Front/Rear Dual-view Video и Continuous Front/Rear Recording, даващи повече възможности за създаване видео съдържание, представящо поглед от различни ъгли към социално събитие, ваканция с приятели, готварски експерименти у дома и други оригинални теми за влогове.(

За любителите на снимките моделът предлага отлични възможности за нощна фотография благодарение на мощната 50MP основна камера. Функцията Super Night Mode позволява улавяне на ясна и детайлна сцена дори от ръка, с редуциран благодарение на AI алгоритми шум. Функцията AI Snapshot разпознава множество динамични сцени и амплитудата на движение на хора и обекти в тях, за да настрои автоматично скоростта на затвора за отлична снимка на скок в баскетбола или усмивката на тичащо към вас дете.

Основната 50MP камера се допълва от 2MP Depth Camera и 2MP Macro Camera. Предната камера е 8MP и поддържа портретна сегментация, за постигане на боке ефект при селфитата. Huawei Beauty Mode 5.1 изглажда традиционно трудния за коректно възпроизвеждане тен на кожата, за да предаде вас и вашия момент по естествено красив начин.

40W HUAWEI SuperCharge7, 5000mAh батерия и 128GB за ценни спомени, и EMUI 12

HUAWEI nova Y90 наследява дългия живот на батерията, характерен за цялата HUAWEI nova Y серия. Новият модел идва с 5000mAh (типична стойност) и 40W Pyramid Structure HUAWEI SuperCharge. Само 10 минути в зарядното осигуряват 2.3 часа гейминг8, а интелигентен асистент следи състоянието на батерията и осигурява 8 нива на защита при бързото зареждане, 13 при нормално зареждане9 и защита на USB порта от прегряване при зареждане.

HUAWEI nova Y90 е базирана на EMUI 12 и поддържа HUAWEI MeeTime10 функцията за мулти-баждания, позволяваща включване на до 12 участника в HD видео обаждания с висока честота на опресняване.

Huawei Band 7

HUAWEI Band 7 e най-новата и най-тънка спортна гривна на компанията, с голям дисплей и богатство от спортни и здравни функции. Дебелината й е едва 9.99мм и заедно с каишката тежи само 16г. Цветният AMOLED дисплей, защитен с 2.5D извито висококачествено стъкло, е с диагонал 1.47 инча, резолюция 194 x 368 и предлага съотношение екран-към-тяло от 64.88%.

Професионалните функции за следене на здравето включват мониторинг на качеството на съня, нивото на стрес, пулс и сатурация, които могат да се измерват 24/7, менструален цикъл и други. Възможно е и да се поставят персонализирани дневни цели, за повече мотивация за подобряване на цялостното качество на живот. По отношение на спорта се поддържат 96 тренировъчни режима, сред които бягане, колоездене, плуване и много други, а по отношение на бягането е налице и RAI – running ability index, който дава индикация за нивото на подготовка на трениращия. Можете да разчитате на всичко това, благодарение на издържащата до 14 дни батерия.

Комплектът HUAWEI nova Y90 в избран от клиента цвят, с черна гривна Huawei Band 7 и 6-месечна застраховка на дисплея, повече за която можете да научите на https://consumer.huawei.com/bg/support/6-months-screen-protection/, на препоръчителна цена от 529 лева, е валиден до 14 август и се предлага от A1, Yettel, Виваком, Технополис, Зора и партньорската мрежа на Поликом. Моделът включва и силиконов протектор за гръб в опаковката.

-------------------------------

1Дисплеят е със заоблени ъгли, диагоналът от 6.7 инча е измерен по стандартния правоъгълник (видимата област е малко по-малка). Данни от лабораториите на Huawei. FullView дисплеят е популярна концепция в бранша, описваща екран с тънки рамки и високо съотношение на екрана към тялото.

25,000 mAh е типична стойност, Battery Rated Capacity е 4,900 mAh. Батерията е вградена и несменяема.

3Поддържа до 40W жично супер бързо зареждане. Налично само със стандартен HUAWEI SuperCharge зарядно и кабел. Действителната мощност при зареждане зависи от конкретните сценарии.

4Разполагаемата памет е малко по-малка от цитираната стойност, тъй като предварително инсталираният софтуер заема част от нея.

5Екранът поддържа честота на опресняване до 90 Hz. При различни приложения и игри тя може да е по-различна.

61.05мм ултратънка рамка се отнася до ширината на лявата и дясната черна рамка. Данни от лабораториите на Huawei, отчита се действителният продукт.

7Поддържа до 40W жично супер бързо зареждане. Налично само със стандартен HUAWEI SuperCharge зарядно и кабел. Действителната мощност при зареждане зависи от конкретните сценарии.

8Гейминг се отнася до мобилната MOBA игра – Arena of Valor (версия за Китай). Данни от лабораториите на Huawei.

922 сценария, включително засичане на зареждащи устройства, защита от висок волтаж, защита от висока сила на тока. Данни от лабораториите на Huawei.

10Само определени смартфони и таблети, актуализирани до EMUI 12 или по-нова версия на софтуера, поддържат MeeTime обаждания до 12 участника (изисква OTA ъпгрейд). За конкретните модели се свържете с центъра за обслужване на клиенти на Huawei.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови