Започват предварителните продажби на Huawei P60 Pro и Мате X3 в комплект с Huawei Watch GT 3 Active

OFFNews 09 май 2023 в 19:11 12254 0

Снимка

Веднага след европейската премиера на новите смартфони на Huawei – лидерът в мобилната фотография P60 Pro, и бележещият нова стъпка в развитието на леките, тънки и удобни сгъваеми флагмани с голям екран – Mate X3, българските потребители имат шанса да закупят всеки от тях в комплект със смарт часовника Huawei Watch GT 3 Active (46mm) на препоръчителни цени съответно 2349 и 4299 лв, или със съответните абонаментни планове на мобилните оператори. Офертата е валидна от 9-и до 21 май 2023 г. включително.

Huawei P60 Pro в България

Новият представител на емблематичната фотографска серия P – Huawei P60 Pro, се предлага на българския пазар в два уникални цвята. Класическото черно този път е решено в пясъчен мат, който излъчва висока класа и не оставя пръстови отпечатъци. За по-авангардните вкусове идва предложението Rococo Pearl, с перлена текстура, получена по иновативен производствен процес, базиран на естествен минерален прах. Той създава жилки и нюанси, чиято комбинация е различна за всяко едно устройство. С Rococo Pearl всеки от вас буквално ще притежава уникален смартфон.

Отличителният дизайн се вижда и в разположението на камерния масив, наречен Eye of Light, с основната камера в средата и телефото и широкоъгълната под и над нея. Основната Ultra Lighting Camera се характеризира с много висока светлочувствителност, автоматично регулируема физическа бленда F1.4-F4.0 и RYYB SuperSensing сензор, което осигурява невероятни снимки с ултрависок динамичен диапазон при вскакви условия, включително нощни, и в ососбено красивите периди на смяна на деня и нощта – изгрев и залез, зазоряване и здрач. Когато към това се прибави и революционният пробив в телефото фотографията с нощно виждане в лицето на бленда F2.1 в перископната телефото камера, получавате една невероятно мощна мобилна камера, неподвластна на разстоянията и светлинните условия.

И двата цветови варианта на Huawei P60 Pro идват със свръхустойчия диспей с ексклузивното за бранда Kunlun Glass покритие, познато от оранжевия кожен Mate 50 Pro. Моделът е с IP68 устойчивост на прах и вода, 4815mAh батерия и поддръжка на 88W HUAWEI Super Charge.
Освен с изключителна устойчивост на изпускане, дисплеят на Huawei P60 Pro се характеризира и с изключително цветопредаване и е пърият в света смартфон с два TÜV Rheinland Color Accuracy Dual сертификата, за точност на цветовете и прецизна цветна проекция.
Huawei P60 Pro, както и Huawei Mate X3 са базирани на третия по големина магазин за мобилни приложения в света, AppGallery. Бързо растящата колекция от глобални и локални приложения там се разделени в 18 висококачествени и богати категории, включително навигация и транспорт, новини, социални медии, финанси, развлечения и други. Съществено място заемат приложенията на българските банки, мобилни оператори, развлекателно съдържание, платформи за пазаруване и много други.

Huawei Mate X3 в България

В България се предлага версията Dark Green Vegan Leather на Huawei Mate X3. Материалите и технологиите, използвани в новия флагман, поставят нов стандарт за това колко лек, тънък и надежден може да бъде един сгъваем смартфон.

Huawei X3 е с тегло 239 гр и удивителна дебелина от 11,08 мм в сгънато състояние и 5,3 мм в разгънато състояние, с най-тънкия Type-C компонент в индустрията и IPX8 рейтинг за водоустойчивост. Той използва още многоизмерна панта от ново поколение, която е лека, издръжлива и разполага със стабилен Flex-Stop. Оборудван е с 6.4-инчов 3D OLED външен екран и 7,85-инчов сгъваем OLED вътрешен екран, като и двата поддържат ултрависока разделителна способност и 426 PPI плътност на пикселите. Висококачествените дисплеи го правят и първия сгъваем смартфон с два TÜV Rheinland сертификата (за точност на цветовете и прецизна цветна проекция). Нещо повече, външният екран е оборудван с вече емблематичното Kunlun Glass покритие, а вътрешният възприема изцяло нова композитна структура, в която се използват първите устойчиви на удар ненютонови флуидни материали. Изключителната устойчивост на устройството му носи и първите двойни петзвездни сертификати от SGS в Швейцария , за своя издръжлив външен екран от Kunlun стъкло и устойчив на удар сгъваем вътрешен екран.

Mate X3 идва още с мощна батерия от 4800 mAh и графенова охладителна система с кръстосани панти за по-добро разсейване на топлината. Сгъваемият флагман не прави компромиси и с камерата. Тя е базирана на технологията Ultra Vision XMAGE, с 50 MP Ultra Vision основна камера, 13 MP ултраширокоъгълна камера и 12 MP перископна телефото камера, която поддържа 5x оптично увеличение и 50x цифрово увеличение. Основната камера и телеобективът на HUAWEI Mate X3 идват с високо светлочувствителния RYYB сензор, който генерира живи изображения, дори в слабо осветена среда.

Huawei Watch GT 3 Active в комплекта до 21 май 2023

Huawei Watch GT 3 Active (46mm) с черна каишка от флуороеластомер предлага до 14 дни живот на батерията, Bluetooth обаждания, целодневно следене на пулс, стрес и кислородно насищане на кръвта, мониторинг на съня, двулентов и петсисемен GNSS, над 100 тренировъчни режима, и съвместимост с Android и iOS.

Цени и наличности

Считано от 9 до 21 май 2023 г. включително, HUAWEI P60 Pro ще се предлага за предварителна поръчка в комплект с HUAWEI Watch GT 3 Active (46мм) на препоръчителна цена от 2349 лв. в А1, Виваком, Yettel, Технополис, Техномаркет, Зора и избрани партньори на дистрибутора Polycomp.

Считано от 9 до 21 май 2023 г. включително, HUAWEI Mate X3 ще се предлага за предварителна поръчка в комплект с HUAWEI Watch GT 3 Active (46mm) на препоръчителна цена от 4299 лв. в А1, Виваком, Yettel, Технополис и Зора и избрани партньори на дистрибутора Polycomp.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки